Нов герой: Sylas - The Unshackled
League of Legends

Нов герой: Sylas - The Unshackled

Готови ли сте за революция? Sylas е тук за да ви помогне.

SYLAS: THE UNSHACKLED

Once I was a prisoner. Like you.
Locked away by cowards and hypocrites. Left to die for the way I was born.
Nothing to live for but vengeance. Nothing to lose but my chains.
Yet in the revolution to come—our revolution—these chains will liberate us all.
And I will make sure we are never shackled again.

Измина малко повече от седмица от началото на новата 2019 година и от Riot Games не закъсняха с изненадите и обявиха новия шампион, който ще бъде добавен малко по-късно този месец в предстоящата актуализация на играта.


СПОСОБНОСТИ

 PASSIVE: PETRICITE BURST

След като използвате някое от вашите умения, следващата ви атака ще завърти веригите около вас, което ще нанесе допълнителни щети на противниците около вас.

 Q: CHAIN LASH

Изстрелвате две вериги в посоката ви на движение на курсора, които нанасят щети и забавят (slow) противника ви. Няколко секунди по-късно мястото на удара на веригите се взривява, като това увеличава забавянето (slow) на противника ви още повече и допълнително нанася щети върху него.

 W: KINGSLAYER

Това умение ще ви даде възможността да се изтреляте с мощна атака към противника ви, базирана на вашето/тяхното здраве, като при попадение част от вашата кръв ще бъде възстановена. Тук важно да се отбележи е, че при атака на противников шампион ако той е на малко кръв, процентът щети който ще му наесете ще бъде по-голям от нормалното, а ако вие сте на малко кръв, вместо повече сила на атака ще получите допълнителна регенерация на вашето здраве. Така и в двата случая си гарантирате максимален шанс да помогнете на отбора си или да оцелеете при битка.

 E: ABSCOND / ABDUCT

Както и се подразбира от името на умението, ще имате опцията да го използвате два пъти за кратък перйод от време. Първото му кастване ще ви изстреля напред (dash), като в края му ще получите щит за няколко секунди. При активиране на умението за втори път ще имате възможността да изпратите веригите в посока на противников герой, като при попадение ще му нанесете щети, ще го забавите (stun) и ще се придвижите към него.

 R: HIJACK

Активирането му ще ви позволи да откраднете ултимейта на определен от вас шампион (важи само за тези който са във вашият обсег/range). Противникът ви все пак ще може да го използва, но за да го използвате вие, ще трябва да изчакате няколко секунди.


ПОЛЕЗНИ ТРИКОВЕ И СЪВЕТИ

“Watch me break a kingdom.”

  • Използвайте вашето Q: Chain Lash в комбинация с вашия passive за да нанесете максимално много щети на противника ви. Ако все пак се измъкнат, то можете да ги последвате с E: Abscond / Abduct, след което да се възползвате от допълнителните щети на умението ви W: Kingslayer и да ги довършите.
  • Играйте предпазливо и умно и вдигнете левел 6 преди противника ви, за да отключите пълния си потенциал.
  • Използвайте basic атаки след всяко едно умение (Q/W/E/R) така ще се възползвате от допълнителните бонус щети идващи от вашият passive.
  • Не се хвърляйте да използвате откраднатия ултимейт веднага, бъдете полезни на отбора си изчакайте правилния момент.
  • Доминирайте над противниците си, като изберете правилния ултимейт (умение) в точното време за да обърнете играта в своя полза.

Ето и кратък геймплей, може да ви е полезен.


ЕКСТРИ

Първият официален скин на Sylas ще бъде от колекцията Lunar


Е, какво мислите за новия герой? Можете да оставите вашите мнения и коментари под темата, защото ако попитате Sylas, той би казал..

“You picked the wrong side.”

Източник: League of Legends

Няма коментари

Напиши коментар