Нови хрома пакети и подобренията в тях
League of Legends

Нови хрома пакети и подобренията в тях

Riot Games продължават с подобренията в скиновете и техните хрома пакети.

ВИЕ ИЗБИРАТЕ ЦВЕТА! НОВИТЕ ХРОМА 1.1 

Всеки един запален фен на играта League of Legends има любими скинове в нея, а в допълнение с цветните пакети предлагани от Riot изживяването докато играете става наистина уникално. Хрома пакетите се завръщат с още по-голяма сила, като този път са ни подготвили повече контраст, естетика и дизайн, който да накара всеки един детайл във вашият любим скин да придобие смисъл.

Ето и кои скинове се добивят с нов "тунинг".


Dragon Master Swain


Mecha Zero Sion


Badlands Baron Rumble


Нови функции и подобрения:

1. Индивидуална отстъпка на един цвят или цял хрома пакет.

До сега закупуването на хрома пакет означаваше, че ще получите всеки цвят съдържащ се в комплекта. Сега обаче ще имате възможността да закупите любимите си цветове един по един или да се възползвате от остъпките, предоставени в играта и да закупите всички. 

2. Подобрения в цветовите палети и детайлите.

3. Закупуването на хрома пакети с BLUE ESSENCE

Ще имате възможността да закупите всеки хрома цвят на скиновете, разполагащи с такива. Въпреки, че няма да се купуват с RP (Riot Points), а ще използвате сините камъчета (Blue Essence), това удоволствие ще ви струва по 2000 BE на цвят. Тоест, ако искате да закупите два или повече цвята, ще трябва да се разделите съответно с 4000/6000/8000 BE и т.н. Да, не е никак евтино, но хората прекарващи достатъчно време в игра и изпълнение на мисии със сигурност ще имат доста спестени точки. Въпросните разпродажби с Blue Essence ще се провеждат два пъти годишно: Преди preseason-a и един път в средата на сезона. Хрома пакетите излезли в месеците Януари до Юни, ще бъдат налични в preseason (PRESEASON SALE) разпродажбата, а пакетите излезли от Юли до Декември ще бъдат в разпродажба в средата на сезона (MID-SEASON SALE).

4. Закупуване на хрома пакети с Riot Points

Хрома пакетите ще бъдат включени и в тъй наречените Early Sales - ранни разпродажби. Подобно на скиновете, хромите ще бъдат включвани в разпродажбите четири до шест месеца след като официално бъдат вкарани в играта, а цената им ще бъде 195RP. Всички скинове, герои и хрома пакети които са на разпродажба ще бъдат обявявани в играта и сайта на Riot - както до сега.

ИЗТОЧНИК: League of Legends

                                                                                                                                                                                                                  

 

Няма коментари

Напиши коментар