Нови скинове: Pajama Guardians, Eclipse Leona, Coven Lissandra и Camille
League of Legends

Нови скинове: Pajama Guardians, Eclipse Leona, Coven Lissandra и Camille

Вдъхновени от Star Guardian колекцията, новите Pajama Guardians скинове са вече достъпни в PBE

Световният шампионат по League of Legends приключи, но това не означава, че Riot Games възнамеряват да намалят темпото.

Новите Pajama Guardians скинове, вдъхновени от Star Guardian поредицата, са вече достъпни в PBE, а в допълнение към тях и чисто новите Eclipse Leona, Coven Lissandra и Coven Camille. Новият "тип" скинове са наречени от Riot "Variant", тъй като не са изцяло нова идея, но все пак са уникални по своему. Ако търсите нещо ново и готино, със сигурност ще останете доволни от всичко, което идва с новите актуализации на играта в пачове 6.23 и 6.24.

Eclipse Leona има от две форми: Legendary Solar и Lunar. Двата модела имат подобни анимации, но отделни VO линии. Ако закупите някой от двата скина, ще можете да вземете другия с 30% отстъпка.

По-рано днес във форума на League of Legends I Am Carlos заяви "Наистина се надяваме, че ще е по-хубаво за вас ако получите не един, а два Legendary скина за Leona". Също така беше споменато, че ако този тип скинове допаднат на играчите, от Riot ще направят подобни версии и за други герои и техните легендарни одежди.


Coven Lissandra и Camille изобразяват тъмната страна на героя с цел да се акцентира върху скритата у тях злина. Връщането на фонтана, или тъй нареченият recall, изглежда адски добре. Lissandra е обградена от червени рози, които се превръщат в черни гарвани в края на анимацията, докато Camille призовава портал от черна енергия, в който изчезва. В горното видео можете да видите как изглеждат тези анимации.

Скиновете изглеждат повече от добре и ако трябва да избера само един от двата, ще се окажа пред сериозна дилема. Ако искате да ги разгледате допълнително, то можете да го направите от линковете отдолу:

Pajama Guardians скиновете определено са най-странните, излизали в играта от много години насам. Екипът, създал Star Guardian колекцията, е бил вдъхновен от въпросът "Какво би станало, ако Star Guardians искаха да си починат и да поспят преди следващата битка?" Петима шампиони, имащи вече Star Guardian скин, ще бъдат обновени с тези нови варианти:

Pajama Guardian Lux


Pajama Guardian Soraka


Pajama Guardian Miss Fortune


Pajama Guardian Ezreal


Pajama Guardian Lulu


Скиновете ще струват 1350 RP всеки и ще имат 30% отстъпка, ако вече имате версия Star Guardian на шампиона. Те имат нови текстури, но запазват същите анимации и визуални ефекти. В споменатият цитат по-горе I Am Carlos заяви, че тези скинове са вдъхновени от хилядите рисунки на фенове от целия свят: "Забелязахме, че има много вариации на оригиналните дизайни в тези фен концепции, затова решихме да направим някои от тях и да видим как изглеждат и как ще бъдат приети".

Е, как ви се струват новите попълнения?

Източник: League of Legends, Skin Spotlight.

Няма коментари

Напиши коментар