Новият шампион в League of Legends изглежда супер
League of Legends

Новият шампион в League of Legends изглежда супер

Името на шампиона е Qiyana, а ето и какво знаем за нея.

Qiyana е мистериозен нов шампион, който ще има ролята на jungle assassin. От Riot Games пуснаха и тийзър, показващ героя вчера. От компанията ни казаха за новия герой и малко по-рано, като обясниха, че тя ще бъде AD-базиран assassin от нов регион. Въпросното място се казва Ixaocan, екзотична част от картата, за която не знаем много. 

Най-забелязващата се и любопитна част от арсенала й е огромния ринг/пръстен, който тя държи. Както виждате то (каквото и да е) е голямо почти колкото самата нея. Оръжието прилича на нещо средно между това на Diana и това на Sivir.

Empress of the Element може би ще има способността да управлява картата по специфичен начин. В ттейлъра, колкото и да е кратък той, виждате, че тя по някакъв начин получава сила от тревата, пръстта, водата около нея. В оръжието виждаме и три разноцветни камъка, символизиращи съответните елементи. Все още нямаме много подробна информация за героя, но съвсем скоро ще има такава. 

I have raised jungles, shaped lands, and commanded reavers.

От Riot Games казаха, че тя ще бъде способна да използва заобикалящата я среда по уникален начин. Вероятно ще получава и някакъв бъф в зависимост от терена. Нямаме търпение да разберем какво по-точно имат предвид създателите на играта. 

Според мен новият шампион изглежда доста добре и малко ми напомня на по-старите класически герои, които толкова харесваме. Особено сравнявайки го с последните нови герои, имам големи надежди за Qiyana. Появоха се и десетки фен артове. 

Както обикновено, ще ви държим информирани за по-интересните новини, а междувременно можете да споделите в коментарите какво мислите за Qiyana. Харесвате ли я и бихте ли я играли? 

Източници: League of Legends, dotesports

Няма коментари

Напиши коментар