Odyssey (Събитие) - нови скинове и нов режим на игра
League of Legends

Odyssey (Събитие) - нови скинове и нов режим на игра

Новото събитие наречено Odyssey, ще ни предложи изцяло нов режим на игра и много нови скинове.

Ето че не мина и месец след последното лятно събитие, което ни предложиха Riot Games и отново е време за нещо ново, свежо и съдейки по трейлъра... едно епично приключение!

Вторият PvE режим на Riot Games започва скоро като част от събитието наречено Одисей (Odyssey), което бе официално обявено с този трейлър.  Действието ще се развива на борда на кораб наречен Morning Star, а в главните роли ще бъдат Jinx, Malphite, и Yasuo. Всеки от посочените три шампиона ще получи свой собствен скин от колекцията Odyssey, които ще бъдат пуснати в Patch 8.18, заедно с нови скинове от същата колекция за Kayn, Sona и Ziggs. Новият пач на играта ще даде и достъп до новият PvE игрален режим наречен Odyssey Extraction, който ще бъде активен от 11 септември до 8 октомври, съобщиха от Riot Games в ранните часове на днешният ден. Подобно на игралният режим Star Guardian, Odyssey Extraction ще изпрати вас и приятелите ви на битка срещу извънземни нашественици. Целта на екипажа на Morning Star ще бъде мисия за спасяването на Ziggs, който се е разбил на извънземната планета. Именно затова неговото име беше споменато в шампионите, които ще получат нови скинове.

Звучи интересно нали? Със сигурност ще бъде.

Според предварителната информация дадена от Riot Games, режимът на игра ще включва пет различни нива на трудност. А вие ще имате възможността да увеличавате силата си като печелите ресусрси, наречени "Augments". Когато играете, вие ще отключвате подобрения за вашите шампиони, които след това можете да използвате и в по-трудните версии на режима за да направите игрите си по-лесни за спечелване. Всеки един от новите Odyssey скинове за посочените шест шампиона, участващи в събитието, също ще бъде отключен в режима на играта, докато събитието е активно. Нещо много интересно от страна на Riot е, че ако успеете да завършите поне Intro-то или най-лесния режим, ще получите достъп до истинско яке, наречено Morning Star Crew Jacket, което можете да закупите през Riot Games Merch, НО пак да повторим --> само ако завършите режима на игра. От Riot обявиха, че ще има цяла колекция наречена Odyssey, която ще може да се купува, като реални предмети, но за тези неща все още няма допълнителна информация.

Не знам за вас, но ако това яке е, като якето за Worlds 2017, то аз мисля да се сдобия с едно!!!

Нали не сте забравили, че споменахме скин на Kayn? Е, ако това е вашият шампион, то ще останете много приятно изненадани от факта, че Kayn ще получи своя първи Legendary skin и технически вместо един, ще получите три скина. Защо три? Ами защо не. :) Не, шегувам се! За хората играещи Kayn, няма нужда от обяснения, но за по-незапознатите имате три различни форми: обикновената стартова визия, с която започвате играта, Shadow Assassin и Darkin формата, която може би е най-използваната в играта като цяло.

Сега е момента и да се запитаме, какви ще са цените на тези скинове, а ето и отговора:

  • Odyssey Kayn (Legendary 1820)
  • Odyssey Sona (1350 RP)
  • Odyssey Jinx (1350 RP)
  • Odyssey Yasou (1350 RP)
  • Odyssey Ziggs (1350 RP)
  • Odyssey Malphite (1350 RP)

Събитието започва на 11 септември, а допълнителна информация за него ще получите веднага след като тя бъде официално публикувана в сайта на League of Legends. Поредната доза hype относно любимата ни игра вече е факт! 

Свързани страници

Виж всички
PC
Колко пари изкарва Faker
League of Legends
Българин спечели EU LCS Summer Split 2018
League of Legends
High Noon 2018
Игри
HFTV отворени позиции

Няма коментари

Напиши коментар