Предстоящ ъпдейт на Nunu, два нови шампиона, графични и геймплей промени
League of Legends

Предстоящ ъпдейт на Nunu, два нови шампиона, графични и геймплей промени

Всеки път, когато Riot Games публикуват нещо в своя Champions Roadmap, го чувстваме като все едно е Коледа.

Там можем да научим повече за нови шампиони и големи ъпдейти, отколкото никъде другаде и днешният Roadmap не е изключение.

Акцентът в статията им без съмнение е обвързан с предстоящ ъпдейт на Nunu, но за съжаление не разкриват повече информация, освен че това ще е следващият напълно променен герой след Akali, както и може да забележим от изображението отдолу.

Willump изглежда повече като заснежен Toroto повече от всяко йети, което сме виждали досега, но това определено не е нещо лошо. Riot искат да дадат на Nunu и неговото йети Willump по-капризен и приятелски настроен вид, отколкото преди и този нов външен вид със сигурност го постига.

В статията, също така, се загатва и за фокус върху визуални подобрения, но не може да не обърнем внимание на изображенията отгоре, които в Roadmap статията са поставени в началото и в края. Първата - ярка снимка с някакви цветя, а втората - две вериги, водещи към някаква тъмнина. Двете изображения са подсказка за два нови шампиона. Това твърдение може да ви прозвучи странно, след като Riot изрично споменават, че фокуса им тази година ще бъде повече върху графични и геймплей промени отколкото върху нови герои, но картинките, така поставени в нищото, могат да се разтълкуват по различен начин.

Riot дават доста неясна информация чрез кратки описания за двата шампиона. Първият ще бъде някакъв "цветен магьосник", който ще звучи малко повече като Zoe, за да се чувстваме комфортно, а другият… ами, засега изглежда окован във вериги. Съдейки по изображението, този "верижен шампион" изглежда толкова противоположен на другия с цветчетата, че ни навежда на мисълта, че Riot се готвят да пуснат още един шампион, който да се размотава заедно с Kayn, подпирайки се по стени в тъмни улички, пушейки цигари и оплаквайки се, че другите шампиони не го разбират.

Следващите абзаци от статията на Riot загатват предстоящи визуални промени. Отново с много липсващи детайли, изглежда ще се отнасят за Ezrael, Kayle и Morgana.

В крайна сметка всички се интересуваме кога точно тези промени ще влязат в сила. Riot обаче не дават такава информация, но едно е сигурно - другата година изглежда ще бъде доста вълнуваща за всички ни.

 

Източник: DotEsports

Няма коментари

Напиши коментар