Ясни са датите и местоположенията на World Championship 2018
League of Legends

Ясни са датите и местоположенията на World Championship 2018

Тази година World Championship по League of Legends ще се състои в Южна Корея.

Вече имаме информация с детайли къде и кога ще се състои турнира.

Събитието започва в Сеул, столицата на Южна Корея, където 12 отбора ще участват в play-in фазата на 1 октомври. Първият рунд на Play-in фазата ще продължи три дни, до 4 октомври. Ще има един ден почивка преди решаващият втори рунд на 6 и 7 октомври, където само четири отбора ще продължат напред.

След като се реши кои четири отбора ще продължат след приключването на play-in фазата, отборите ще пътуват до Пусан, вторият най-населен град в Южна Корея, за груповата фаза, която ще започне на 10 октомври и ще приключи на 17 октомври. Осем отбора ще продължат към четвъртфиналите, които започват на 20 и приключват на 21 октомври.

След четвъртфиналите следва полуфинал, а полуфиналът ще се състои в град Куанджу на 27 и 28 октомри, където 4 отбора ще се опитат да си спечелят място на финалите.

Финалът ще бъде на 3 ноември в град Инчон, където 2 отбора ще се борят за Summoners купата.

Тази година турнирът е двойно по-кратък - груповата фаза е само 8 дни вместо 14 дни, четвъртфиналите са 2 дни, а не 4. Това е с цел намаляването на необходимото време, което играчите трябва да прекарат по пътищата.

Източник: Dotesports и lolesports

Няма коментари

Напиши коментар