Решение на проблема със смърф акаунтите в League of Legends
League of Legends

Решение на проблема със смърф акаунтите в League of Legends

Едно предложение, което не вреди на никого.

Трудно е да бъдеш нов играч в League of Legends. Започваш много ентусиазиран, ставаш 30-ти левъл, и после гейминг животът ти се превръща в кошмар.

Искаш да се върнеш обратно, във времето преди ранкед игрите, за да играеш всеки герой, който си пожелаеш без допълнително напрежение. Искаш да се върнеш във времето, когато не се налага да крещиш на съотборниците си или те да се ядосват на теб, защото не си направил нещо както трябва. Онова далечно време, когато не си се тревожил за отборна игра, за руните си, дори за предметите, които си купувал и си избирал героя си, просто, защото ти е харесвал на вид. LEC, LCS или LCK не са съществували.

Историята обаче е станала напълно различна. Не просто е доста трудно, когато си само един играч в отборна игра и има цели четири други човека, отговорни за победата или респективно загубата, но има и смърф акаунти. Те са наистина много. И, да си го кажем честно, когато си в силвър и дойде човек с даймънд акаунт, и например играе топ лейнър, е доста трудно е да направиш каквото и да било. 

В subreddit  беше предложено решение на проблема, и то звучи логично, а именно бууст система. Много игри имат такива, например World of Warcraft. Там можеш да си платиш за чисто нов акаунт 110-и левъл. По този начин не съсипваш желанието за игра на всички, които премазваш по пътя си, не губиш време в лесни за теб срещи и всички са доволни. 

Е, надявам се силно от Riot Games да се вслушат в идеята на феновете си, както например Epic Games правят често. Така може би хората в Silver и Gold, a тези които тепърва започват с играта ще са доста по-щастливи и ще бъде по-приятно за всички. Всички тръпнем в очакване нещо да се случи, защото буустването и смърф акаунтите винаги са били проблем, а до тогава, GL Have Fun. 

Източник: dotesports


Какво мислите по темата? Както обикновено, споделете в коментарите под статията! 

  • SuperMegatron90
    SuperMegatron90
    Аз съм попадал на такива смърфове често в LEAGUE OF LEGENDS . Дано успеят да направят нещо Riot :) Страхотна статия Бети:)
показване на 1 от 1 Коментар