Riot Games обяви свой Auto Chess
League of Legends

Riot Games обяви свой Auto Chess

Какво представлява Teamfight Tactics?

Аркадният мод на Drodo Studio в Dota 2 от доста време е тренд. Dota Auto Chess имаше огромна популярност, като в момента има 9 милиона абоната. Беше пусната и мобилна версия в колаборация с Dragonest. Играта на Drodo, естествено е създадена с благословията на Valve. Сега идват и други новини и то не от другаде, а от Riot Games. 

Teamfight Tactics e напълно нов мод в League of Legends, който ще бъде пуснат по-късно през месеца. Целта на играта ще бъде да останете като последния оцелял. Ще можете да създавате своя отбор, който ще се бие за вас. Ето и как ще работи мода на теория. 

Преди всеки рунд ще купувате с Gold от магазина шампиони за отбора си. По време на играта шампионите ви ще стават по-силни, получавайки бонуси. След това, отборът ви ще отива при противниковия, или обратното, и ще следва битка. По време на битката шампионите ви ще атакуват и ще се защитават, автоматично cast-вайки spell-ове. Точно както и в League of Legends, ще трябва да имате композиция на отбора, както и да сте разположили шампионите си по специфичен начин, за да отключите пълния им потенциал. На края на всеки рунд, ще печелите злато, което да харчите в следващия. 

Много скоро ще видим как се случва всичко и на практика. От Riot Games споделят, че напоследък са мислили за различни нови и уникални модове за играта. Те признават, че някои от колегите им в офиса са много запалени по Dota Auto Chess. Именно това ги е вдъхновило да направят този нов вариант в играта. От компанията също споделиха, че ще се радват да създадат мода заедно с феновете си. Модът ще бъде пуснат в beta версия, а от Riot обещават да се вслушват внимателно в нашите насоки. Около пач 9.14 ще видим и ranked TFT. 

Ето ги и малките легенди. Това ще са нашите аватари - анимирани, танцуващи и забавляващи се.

Ще получим първия си Little Legend, играейки. След това ще можем и да си купуваме допълнителни такива от магазина за 750 RP. Към тях ще има и допълнителни неща, може би като скинове, но още е рано за това. 

TFT пристига в пач 9.13.

Източник: League of Legends

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар