Riot Games с нова песен за MSI 2019
League of Legends

Riot Games с нова песен за MSI 2019

Май е съвсем близо!
 

Riot Games винаги са се справяли блестящо, когато става дума за песни за различни международни турнири по League of Legends. Тази година не е по-различна, защото от компанията току що пуснаха песен за предстоящото събитие Mid-Season Invitational 2019г. 

Но преди да чуем нея, нека си припомним за момент някои от песните, с които от Riot Games ни зарадваха до сега. 

 “Warriors” е и официалната песен на Worlds 2014. Песента е част от албума “Smoke + Mirrors” на Imagine Dragons и звучи така:

Следваща e песента на Zedd - “Ignite”, която всъщност е песента от Световния шампионат през 2016г. 

Третото предложение е на Against the Current и е от последния Световен шампионат по League of Lehends. Песента се казва Legends Never Die - Легендите не умират и звучи ето така: 

Естествено през годините имаше и други страхотни предложения, но да се върнем в настоящето. 

Новата песен от Riot Games е за Mid-Season Invitational 2019г. и се казва Bring Home the Glory. Изпълнението е на Riot Music Team и певицата Sara Skinner. Ето я и песента. 

Песента дава добра идея за какво ще се състезават отборите през месец май. Текстът не е сложен, но крие в себе си много смисъл и сила. 

Write your story down into history, pride and country, you could have everything, so bring home the glory alive.

Всеки от отборите ще даде всичко от себе си за да донесе слава на своя регион, имайки предвид, че това в първият за годината турнир с такова значение. Това е и първият за годината  шанс на някой от регионите да докаже, че е по-добър от другите на сцената на League of Legends. Има разбира се огромна конкуренция и всички идват с желанието за победа.

Bring Home the Glory до голяма степен напомня на другите песни, които Riot Games използва за турнирите си до момента. Това, ,естествено не е лошо, тъй като всички те, поне според мен звучат невероятно! 

Коя от песните е вашата любима? Споделете в коментарите под статията и както винаги Have Fun!

Източници: Riot Games, dotesports

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар