Riot Games с нова услуга в League of Legends - Pro View
League of Legends

Riot Games с нова услуга в League of Legends - Pro View

Функционалността обаче ще бъде платена.

Pro View е изцяло нова услуга, която от Riot Games предстои да пусне в портала на League of Legends. Чрез нея феновете на професионалната еспорт сцена на играта ще могат да наблюдават любимите си отбори и играчи по-отблизо. Функционалността все още няма дата за официално пускане, но е казано, че ще бъде достъпна още това лято. Тя обаче няма да бъде безплатна придобивка, а ще бъде платена услуга, която ще струва 14,99 долара, ако възнамерявате да гледате само LCS мачове или 19,99 долара, ако искате да гледате мачове от всички региони.

Чрез абониране за услугата, част от средствата ще отиват към отборите, които се състезават в съответния регион, за който сте се абонирали. Това е втората такава функционалност, която от Riot Games въвеждат наскоро. Първата представлява виртуални билети, с които играчите получават нови мисии за изпълняване и 50% от средствата отиват към отборите от съответните региони.

Ето и какво представлява самата функционалност. Видеото е предоставено от Riot Games.

Както можем да видим от видеото отгоре, Pro View ще ни даде възможност да наблюдаваме отиграванията на всеки един играч в даден мач от неговата гледна точка. Също така ще можем да комбинираме няколко видеопотока на няколко играча едновременно, а отдолу под видеоплейърите ще се намират подробните статистики от мача и съответно играчите от двата отбора.

Самият стрийм, от който ще наблюдаваме гледните точки на играчите, ще разполага с функционалност за показване кога какво се е случило в мача. За по-ясно оставям картинка отдолу, така че да ме разберете правилно.

И още нещо. Ако изпуснете някой мач, запис от него с коментар на английски език (впоследствие ще се добавят и други езици, казват от Riot Games) ще бъде достъпен, така че ще можете да го изгледате на спокойствие и да се възползвате от всички функционалности, които Pro View включва в себе си.

Още по-хубавото е, че ако имате приятел, който също се е абонирал за услугата, ще можете да му споделите уникална връзка, чрез която заедно да гледате в реално време една и съща комбинация от играчи и избрано време в играта.

Повече за услугата може да научите от официалния сайт на League of Legends.

Няма коментари

Напиши коментар