Royal Never Give Up спечелиха  Mid-Season Invitational 2018
League of Legends

Royal Never Give Up спечелиха Mid-Season Invitational 2018

Royal Never Give Up е новият шампион на Mid-Season Invitational 2018 след като на финала победиха отбора на Kingzone DragonX.

След два поредни загубени финала Jian Zi-Hao, по-известен като "Uzi" най-накрая успя да спечели. Както коментаторите се изразиха след финала: 'Никой не помни второто място и кой е бил там, но след този феноменален финал, всички ще помним UZI.'

Game 1: Необичайният избор на танк герой по време на първата карта се оказа от огромно значение за развоя на срещата, тъй като никой от противниковият отбор не очакваше Ornn и Sion. Изненадващо или не изборът им се оказа доста ключов, тъй като с тяхна помощ състава на Royal Never Give Up осъществи няколко успешни towerdive, с което тотално опровега критиците сред коментаторите. Всякакъв вид съпротива от страна на Kingzone DragonX беше абсолютно разбита, което в крайна сметка допринесе за първата победа в този финал.

Game 2: С началото на втората среща Royal Never Give Up продължиха да натискат противника, въпреки че Jian "Uzi" Zi-Hao беше убит първи (first blood). Разликата в отиграванията и обектите взимани от RNG в крайна сметка доведе до убедителна преднина за отбора, но неправилен team fight в противниковата джунгла позволи на Kingzone DragonX да вземат BARON Buff, което в крайна сметка се оказа и достатъчно за изравняването на резултата.

Game 3: Kingzone DragonX опитаха да изберат герои за early game и да потърсят ранна победа в срещата, с което да успеят да доведат резулатата от мача в своя полза и да си гарантират, че при загуба на следващата карта ще вкарат финала в последна пета такава, но начинът на игра на Hung "Karsa" Hau-Hsuan и Li "Xiaohu" Yuan-Hao показаха на KZ, че това няма да е толкова лесно. В крайна сметка феноменалната отборна игра на Uzi и компания доведе до спечелване на картата, което постави въпроса дали най-накрая след толкова години и всички изгубени финали, Uzi ще бъде шампион.

Game 4: Увереността и моментума, който имаха отбора на Royal Never Give Up в срещата видимо им гарантираха спокойствие и премерени рискове, което се видя и от изборът им на герои. Противниците им пък избраха композиция с Illaoi и Vel'Koz, което сериозно застрашаваше влизането в битка на противниковото carry. На няколко пъти в играта се видя, че героите на KZ не са никак за подценяване, което до голяма степен отказваше отбора на RNG да търси постоянни битки около дракона и барона. Въпреки огромните усилия на Kingzone DragonX(KZ) и успешното защитаване на барона, това се оказа недостатъчно и след  впечатляваща битка, която ще остане в историята на MSI, Royal Never Give Up успяха да спечелят картата и финала на Mid-Season Invitational 2018.

 

 

Тук можете да видите най-добрите моменти от турнира.

Ако не сте гледали финала, тук можете да намерите пълният му запис: Royal Never Give Up vs  Kingzone DragonX 

Няма коментари

Напиши коментар