Съставите на отборите за пролетния сезон на LEC
League of Legends

Съставите на отборите за пролетния сезон на LEC

През последния сезон нещата в NA LCS бяха с краката нагоре, тъй като лигата премина към франчайзинг система. Имаше четири нови отбора и почти всеки състав претърпя значителна промяна.

През новата 2019 година наред е Европа. Новият EU LCS, преименуван на LEC, също ще включва нови четири отбора, включително завръщането на предишни франчайзи като Origen и SK Gaming.

За да проследите по-лесно всички слухове и новини относно съставите на отборите от LEC, ние сме обобщили всичко, което в момента знаем.


Fnatic

ПОТВЪРДЕНО

Fnatic загубиха своя Top Laner Paul "sOAZ" Boyer, който се прехвърли към състава на Misfits. Треньорът им Dylan Falco пък отиде в Schalke 04, а Top Laner-а Gabriel "Bwipo" Rau преподписа с Fnatic за три години напред.

СЛУХОВЕ

Едно от най-шокиращите неща извън сезона е слухът, че Rasmus "Caps" Winther преминава към отбора на G2 Esports, за да играе на bot lane, а това би оставило огромна дупка на mid lane-а за Fnatic.

ТЕКУЩ СЪСТАВ

Gabriel "Bwipo" Rau - Top Laner
Mads "Broxah" Brock-Pedersen - Jungler
Rasmus "Caps" Winther - Mid Laner
Martin "Rekkles" Larsson - Bot Laner
Здравец "Hylissang" Гълъбов - Support


Misfits

ПОТВЪРДЕНО

Misfits направиха най-голямата сензация, подписвайки със свободният агент Kang "GorillA" Beom-hyeo, който в последно време игра за KINGZONE. Отборът потвърди присъединяването на sOAZ от Fnatic, бившия Mid Laner на Clutch Gaming - Fabian "Febiven" Diepstraten и повторно подписване на Jungler играча Nubar "Maxlore" Sarvin, за да завърши своя състав заедно с Bot Laner-а Stephen "Hans Sama" Liv.

ТЕКУЩ СЪСТАВ

Paul "sOAZ" Boyer - Top Laner
Nubar "Maxlore" Sarafian - Jungler
Fabian "Febiven" Diepstraten - Mid Laner
Chres "Sencux" Laursen - Mid Laner
Steven "Hans Sama" Liv - Bot Laner
Kang "GorillA" Beom-hyeon - Support
Mihael "Mikyx" Mehle - Support
Patrick "Obsess" Engelmann - Sub/Jun
Jesse "Jesiz" Le - Sub/Sup


Schalke 04

ПОТВЪРДЕНО

Еспорт дивизията на футболния клуб Шалке взеха треньора на Fnatic Dylan Falco и отпратиха своя треньор Andre Guilhoto. Отборът също така загуби своя Mid Laner Nukeduck, който отиде в Origen, и Top Laner-а Vizicsacsi, който работи в посока присъединяване към Splyce.

ТЕКУЩ СЪСТАВ

Elias "Upset" Lipp - Bot Laner
Milo "Pride" Wehnes - Sub/Jun
Mitch "Boris" Voorspoels - Sub/Sup


Team Vitality

ПОТВЪРДЕНО

Vitality преподписаха с Top Laner-а си Lucas "Cabochard" Simon-Meslet и Support-а си Jakub "Jactroll" Skurzynski за две години напред. Главният им треньор Jakob "YamatoCannon" Mebdi също поднови своя договор до 2020-та.

СЛУХОВЕ

Jungler играчът им Mateusz "Kikis" Szkudlarek пусна странна публикация в Twitter, която навежда на мисълта, че може би обмисля да се насочи към отбор в Северна Америка, но най-вероятно смисъла й не е такъв и това няма да се случи. Резервният Jungler играч Erberk "Gilius" Demir отново с публикация в Twitter даде признаци, че обмисля да напуска лигата от догодина.

ТЕКУЩ СЪСТАВ

Lucas "Cabochard" Simon-Meslet - Top Laner
Mateusz "Kikis" Szkudlarek - Jungler
Daniele "Jiizuke" di Mauro - Mid Laner
Amadeu "Attila" Carvalho - Bot Laner
Jakub "Jactroll" Skurzyński - Support
Damien "Shemek" Soulagnet - Sub/Top
Han "Dreams" Min-kook - Sub/Sup


Splyce

ПОТВЪРДЕНО

Splyce бяха готови да позволят на своите играчи да водят преговори за преминаване в други отбори поради причината, че не беше сигурно дали ще получат слот за участие в LEC догодина, но в последния момент Riot Games ги добавиха в списъка с отбори за лигата.

Единствената промяна за момента в състава им е Yasin "Nisqy" Dincer, който напусна отбора, за да се присъедини към северноамериканския отбор Cloud9.

СЛУХОВЕ

Както вече споменахме по-нагоре, Vizicsacsi от Schalke 04 обмисля да се присъедини към Splyce. Ако това се случи, то Splyce най-вероятно ще премахнат своя Top Laner Andrei "Odoamne" Pascu, към когото интерес имат Rogue, Schalke 04 и CLG.

ТЕКУЩ СЪСТАВ

Andrei "Odoamne" Pascu - Top Laner
Andrei "Xerxe" Dragomir - Jungler
Kasper "Kobbe" Kobberup - Bot Laner
Raymond "kaSing" Tsang - Support
Anders "Kronos" Schultz - Sub/Jun


G2 Esports

СЛУХОВЕ

Както вече споменахме, Caps от Fnatic може би ще се присъедини към G2 Esports и с това текущия им Mid Laner Luka "Perkz" Petrovic ще отиде на Bot Lane. Отборът работи върху сделка с бившия Support на Misfits Mihael "Mikyx" Mehle.

ТЕКУЩ СЪСТАВ

Martin "Wunder" Hansen - Top Laner
Marcin "Jankos" Jankowski - Jungler
Luka "Perkz" Perković - Mid Laner
Petter "Hjarnan" Freyschuss - Bot Laner
Kim "Wadid" Bae-in - Support
Toni "Sacre" Sabalić - Sub/Top


SK Gaming

Отборът засега не е правил промени по състава, затова ето последните играчи, които са били в него:

Daniel "Scarface" Aitbelkacem - Top Laner
Gerrit "Phrenic" Stukemeier - Jungler
Hicham "SozPurefect" Tazrhini - Mid Laner
Tim "Keduii" Willers - Bot Laner
Mads "Doss" Schwartz - Support


Origen

Със завръщането си в европейската лига, Origen влиза с ветерана на Top Lane Barney "Alphari" Morris от Misfits, Mid Laner-a Erlend "Nukeduck" Holm от Schalke 04 и Bot Laner-a Patrik "Sheriff" Jiru от H2k.


Rogue

Засега състава на Rogue не е известен. Единствено се знае, че новият главен мениджър за Европа на отбора е Томислав "flyy" Михайлов, а Edward "Edward" Abgaryan е извикан за помощник треньор.


exceL Esports

В този отбор последните присъстващи в състава играчи са Christian "Taxer" Vendelbo и Александър "Venzer" Костадинов. Все още няма информация дали договорите им са все още активни и какъв ще е пълният състав на exceL Esports.

Свързани страници

Виж всички
League of Legends
League of Legends комикси от Marvel
League of Legends
Faker остава в SKTT1

Няма коментари

Напиши коментар