Станаха известни всички отбори за Mid-Season Invitational 2019
League of Legends

Станаха известни всички отбори за Mid-Season Invitational 2019

С приключването на китайския LPL и югоизточноазиатския LST, пълният списък с класирали се участници за предстоящия Mid-Season Invitational 2019 вече е ясен.

Най-добрите 13 отбора от цял свят ще се запътят към градовете Хо Ши Мин и Ханой във Виетнам, за да изиграят play-in мачовете си, както и груповата фаза на турнира, а до плейофната фаза, която ще се проведе в град Тайпе в Тайван, ще стигнат само 4 от тях. Този турнир ще излъчи първия международен League of Legends шампион за годината.

Колкото по-силен е един регион, толкова по-напред във фазите бива поставян отбора, който идва от там. Ако не разбирате какво се опитвам да кажа, в картинката по-долу е показано кои региони към коя фаза са сийднати и съответно датите, през които са се провели квалификациите им.


LCK, LEC, LPL, LCS и LMS са най-значимите региони за MSI 2019

Ето го и списъкът с отбори от всеки един регион, разделени по фази.

Основна групова фаза

 1. Invictus Gaming (LPL, Китай)
 2. G2 Esports (LEC, Европа)
 3. SK Telecom T1 (LCK, Корея)

Play-in фаза, рунд 2

 1. Team Liquid (LCS, Северна Америка)
 2. Flash Wolves (LMS, Тайван)

Play-in фаза, рунд 1

 1. Vega Squadron (LCL, ОНД)
 2. MEGA (LST, Югоизточна Азия)
 3. 1907 Fenerbahçe (TCL, Турция)
 4. Phong Vũ Buffalo (VCS, Виетнам)
 5. INTZ e-Sports (CBLOL, Бразилия)
 6. DetonatioN FocusMe (LJL, Япония)
 7. Isurus Gaming (LLA, Латинска Америка)
 8. Bombers (OPL, Океания)


Royal Never Give Up спечелиха Mid-Season Invitational 2018, но не успяха да се класират за MSI 2019

Като се има предвид как протекоха мачовете в някои от регионите, изглежда всички погледи са насочени към Invictus Gaming, SK Telecom T1 и G2 Esports и те се възприемат като тежки фаворити за спечелване на турнира. Финал между китайски и корейски отбор изглежда като най-логичен резултат в случая, тъй като всички тези три отбора се класираха от своите региони с категорични игри в гранд финалите, с резултат от 3 на 0, доминирайки своите опоненти.

И трите отбора имат изключително стабилни състави от играчи. Invictus Gaming са без промени в състава, откакто спечелиха World Championship 2018 срещу Fnatic миналата година, а както знаем, за тях играе най-добрият Top Laner в света, а именно Kang "TheShy" Seung-lok. SK Telecom T1 претърпяха масивна промяна в своя състав в края на 2018-та и сформираха супер отбор, воден от Cho "Mata" Se-hyeong и Park "Teddy" Jin-seong на Bot Lane, както и взимайки отново легендарния играч Lee "Faker" Sang-hyeok. G2 Esports от своя страна привлякоха най-добрия Mid Laner в Европа, а именно Rasmus "Caps" Winther, който допреди това играеше за Fnatic.

Mid-Season Invitational 2019 започва на 1-ви май с мачовете от първи рунд от play-in фазата.

 

Източник: VPEsports

Няма коментари

Напиши коментар