Топ 5 отигравания от MSI 2019
League of Legends

Топ 5 отигравания от MSI 2019

MSI 2019 приключи, а ето ги и някои от най-добрите плейове.
 

Тазгодишният MSI 2019 е ще остане в историята като един от най-вълнуващите турнири по League of Legends изобщо. Европа и САЩ най-накрая успяха да надвият Азия. Worlds 2019 обаче тепърва предстои!

Снощи след безапелационна победа на G2 срещу Team Liquid, MSI 2019 приключи. Наблюдавахме изключителна класа по време на турнира от участниците, и най-вече във финалната фаза. Както казах и преди, последните 4 отбора, които останаха на полуфиналите играеха на най-високо ниво. В миналите статии по темата, можете да видите още отигравания, които ми направиха впечатление по време на турнира. Отиграването, което ме впечатли изключително много по време на MSI 2019 беше на Caps (№3). 

Ето и 5 от най-добрите отигравания за турнира. 

5. Invictus Gaming vs Flash Wolves
Без съмнение IG бяха най-силният отбор в груповата фаза. Те имаха само една загуба и то в последната среща, срещу SKT, когато класирането вече беше решено. Те бяха и големите фаворити за трофея, заради агресивната си игра и отигравания като това. 


4. G2 vs SKTT1
Ако искате да се научите да играете Ashe, можете да взимате уроци от Teddy. 


3. G2 vs Team Liquid
Както вече ви казах, това е любимият ми play. Caps унищожи играчите на TL и се справи в ситуация двама на един в самото начало на срещата. 
 


2. Flash Wolves vs G2
Едни от най-интересните битки в игрите на League of Legends се случват около барона. Е, тази отборна битка е точно такава. И баронът е откраднат. 
 


1. G2 vs SKTT1
Първото място заслужено отива при Faker. Въпреки че отпадна на полуфинала и въпреки, че Caps стана MVP на MSI 2019, не сме видяли всичко от легендата. Вярвам, че тепърва Faker има какво да ни покаже, а каква по-добра сцена за това от Worlds 2019.
 


Източници: dotesports, twitch
 

Свързани страници

Виж всички
League of Legends
G2 триумфираха на MSI 2019
League of Legends
G2 на финал на MSI 2019
League of Legends
Кой ще спечели MSI 2019?

Няма коментари

Напиши коментар