Voice Chat пристига и в League of Legends
League of Legends

Voice Chat пристига и в League of Legends

Може би най-чаканата опция от всички е да можете да си говорите в игра, а не да пишете. Ето че и тя е на път да се сбъдне.

От както Riot казаха твърдо "не" на Voice Chat-а в League of Legends, сега явно мнението им е друго и те имат идея как да станат нещата, че всички да са доволни.

През последната година идваха и си отиваха различни пробни функции в играта и ето ни вече стигнахме и до самия Voice Chat. Riot най-после имат идея как би изглеждал той в играта и в клиента.

Функцията ще бъде ексклузивна за "premade" групи, поне докато Riot не намерат начин да се преборят с токсичността в общността.

Ще видите малък микрофон в долната дясна част, точно до минимапа - от там се пуска менюто. Ще имате възможност да контролирате силата на звука, на всеки от играчите, а ако искате може въобще да не се включвате в разговора.

Така ще работи Voice Chat-a засега или поне докато Riot не решат да вкарат и останалата част от отбора, за да не бъде само за "premades".

Ето и едно видео на потребител Kobe2408  в YouTube, в което може да видите новата система:

 

 

Няма как да го очакваме скоро в игра, тъй като информацията е от вчера - 22.03.2018. Но пък оставаме с надеждата, скоро всички да бъдат доволни.

 

Източник: Dotesports , YouTube

Свързани страници

Виж всички
League of Legends
Актуализация на Шампион: Ирелия
League of Legends
League of Legends пач 8.1

Няма коментари

Напиши коментар