Всичко, което знаем за най-новия шампион в League of Legends
League of Legends

Всичко, което знаем за най-новия шампион в League of Legends

Общо взето - вериги!

Riot пуснаха Champion Roadmap през август, като там може да видите точно какво се очаква да се случи с шампионите в играта. 

Тийзнаха ни нов шампион, за когото нямаме много детайли, но знаете как са League of Legends обществото - пълни с предположения!

От Riot все още се покриват и не ни казват нищо относно новия шампион, но със сигурност се очакват няколко много големи ъпдейта преди пускането му. В края на декември бяха пуснати в Reddit потенциални дейтали около новото попълнение или поне потенциалните детайли около дизайна му.

Ето и малко повече по темата:

Както е казал Йордан "Гъмзата" Йончев - Бягай, бягай лошият герой съм аз...

На 3 януари, Riot пуснаха още един тийзър на новоизлюпилия се top laner в Universe - официалната платформа за история на Riot.

Там можем да видим четири изображения, които ни показват лице, което седи върху трона на Demacia, а няколко шампиони от същата фракция са хванати във вериги.

Не разбрахме точно какъв ще бъде шампионът, но поне разбрахме, че ще бъде лош герой в историята. Или поне така си мисля аз.

По всичко личи, че той ще бъде противник на Demacia и ще се опита да им навреди колкото може повече.

Най-големият враг на Demacia е Noxus, така че може да се замислим дали той няма да бъде Noxus шампион?

"Аз знам, че нищо не знам" е казал Сократ. Интересното е, че златните вериги изглеждат, сякаш са от Demacia, което значи че този "човек" може да е някакъв техен престъпник или суперзлодей.

Какъвто и да е, той изглежда доста мрачен, ама то и на нас ни писна да гледаме игриви шампиони като Neeko, Ellie и подобни. Искаме нещо мъжко, страшно и зло!


Още един лийк беше пуснат в Reddit, на 28 декември, в който бяха споменати идващите legendary, Star Guardian и Lunar Revel скинове. Въпреки, че е кратко, това е първата новина за нов шампион от август насам. Все пак имайте предвид, че това не е официална информация и все още очакваме потвърждение от Riot.

Според лийка, шампионът е top laner с вериги, който ще може да вдига противниците си във въздуха и да ги хвърля на друга страна със своето Q. Ултиматът ще е AoE и ще наподобява този на Gnar.

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар