Worlds 2018 Pick'em
League of Legends

Worlds 2018 Pick'em

Изберете вашите фаворити и спечелете страхотни награди

Изберете вашите фаворити и участвайте в Pick'em предизвикателството, което може да ви осигури една от най-популярните колекции от скинове. 

Изправете се лице в лице с приятелите си, водещите и изобщо цялото League of Legends общество и вижте кой ще познае най-много мачове и ще събере най-много точки. Ако посочените от вас отбори спечелят, това може да ви донесе страхотни и ексклузивни за тазгодишното издание на Световното първенство по League of Legends награди.

Pick'em предизвикателството ще бъде активно за груповата фаза и директните елиминации, а всеки етап ще има съответна мисия в играта.

  • Group Stage: Мисията и предположенията ви за победители в групите ще са достъпни от 7 октомври, 19:00 часа. Мисията трябва да бъде завършена преди началото на груповата фаза на 10 октомври, 10:00 часа наше време.
  • Knockout Stage: Мисията и вашите предположения ще бъдат достъпни от 17 октомври, 23:00 часа. Мисията трябва да бъде завършена преди елиминационната фаза, която ще започне на 20 октомври, 6:00 часа наше време.

Времето, в което ще можете да изберете вашите фаворити за Pick'em предизвикателството тази година ще бъде много кратко, затова не се бавете с избора си.


Награди:

Pick’em Poro икони

Две нови Поро иконки ще бъдат достъпни като награди. Първата икона за участие ще можете да спечелите като завършите мисията за груповата фаза на Pick'em. Втората ще може да спечелите ако отбележите поне 34 точки в състезанието - името на иконката е Worlds Wizard Pick’em Poro. 


Worlds Tokens

След завършването на мисията за елиминационната фаза ще получите 10 токена, които може да използвате в специалния магазин на първенството. Повече информация може да прочетете в тази тема.

Ultimate Skins

Специалната изненада тук е, че ако успеете да познаете всяка една среща, ще бъдете възнаградени с всички Ultimate скинове в играта: Elementalist Lux, Pulsefire Ezreal, Spirit Guard Udyr, DJ Sona, and Gun Goddess Miss Fortune.

Отидете на pickem.lolesports.com или влезте в Лигата и проверете мисиите си на 7 октомври, за да се включите в груповата фаза и не забравяйте да се върнете за избирането на Knockout Stage на 17 октомври!

Източник: eune.leagueoflegends.com

Свързани страници

Виж всички
League of Legends
Worlds 2018 - Резултати ден 2 (Play In фаза)
League of Legends
Worlds 2018 - Резултати ден 1 (Play In фаза)
League of Legends
НАРЪЧНИК НА ЗРИТЕЛЯ: Worlds 2018 Play-In фаза

Няма коментари

Напиши коментар