Worlds 2018 - Play In елиминации - ден 1
League of Legends

Worlds 2018 - Play In елиминации - ден 1

Резултати от Play In елиминационната фаза на Worlds 2018

Дойде време и за първите елиминации в тазгодишното издание на световния шампионат по League of Legends, Worlds.

Ако сте фен на играта и следите всичко случващо се около Worlds тази година, ще знаете че елиминационните мачове от Play In фазата са във формат Best of 5, за да има възможно най-голям шанс и за двата отбора да покажат най-доброто от себе си. Достатъчно с обясненията, нека преминем и към самите мачове, а те са Cloud9 срещу Gambit с начален час 7:00 наше време и двубоят, който завърши преди няколко часа DetonatioN FocusMe срещу Edward Gaming.

Както можете да предположите фаворитът в срещата беше отборът на Cloud9 и това се виждаше още от самото начало на първата карта. Това беше затвърдено още в 6-та минута от играта, когато джунглера на C9 направи успешен ганг на бот линията и успяха да убият противниковият съпорт. Доминацията в мача се запази и до самия край на картата, което даде и така важната първа победа в сериите за C9. Втората игра започна, и от нерешителните Gambit нямаше и спомен, играта вървеше точно така, както те искаха, а това беше повече от достатъчно да спечелят играта след като Gambit Anivia, Kira направи много силна игра и неутрализира всеки опит за защита от страна на C9. С началото на третата карта нещата изглеждаха доста равностойни въпреки доминацията на C9 в първата и Gambit във втората карта. В тази игра Sneaky показа силата на Draven и не остави и капка съмнение, че C9 са тук за да спечелят този мач и да се класират в групите на световното. Разбираемо резултата стана 2:1, което означаваше че C9 са на победа от достигането на обетованата земя. Gambit обаче не бяха на това мнение и въпреки че изоставаха много в началото на среща номер четири, те успяха да се възстановят и да спечелят играта. Това от своя страна доведе до резултат 2:2, а мачът се превърна в един класически двубой между два от най-популярните отбори в света. Петата игра започна равностойно, като първият сблъсък в мача беше около зоната на дракона, къде C9 успяха да поведат в резултата като убиха 3 от 5-те противникови шампиона и така преднината в gold-a набъбна до 2000. До края на срещата почти нищо не се промени като в 27-мата минута разликата в отборният gold достигна огромните 12 000, което се оказа повече от достатъчно. Така в 30-та минута на играта C9 Jensen, Shen направи тройно убийство с което C9 затвориха срещата с което и мача с резултат 3:2. 

Втората среща за днес межу отборите на DetonatioN FocusMe и Edward Gaming приключи без никаква интрига. Edward Gaming буквално прегази свойте противници, като за 80 игрови минути отбора спечели 3 карти с което елиминира DetonatioN FocusMe. Така след днешния ден отборите на Cloud9 и Edward Gaming се класираха за групите на световното първенство по League of Legends, което започва на 10 октомври. Повече информация за групите и предстоящите мачове ще разберете утре след края на последните два елиминационни мача, който са G2 Esports срещу Infinity Esports и G-Rex срещу Bahçeşehir SuperMassive с начален час 7:00 и 11:00 часа (приблизително).

Запис от мачовете:

Cloud9 vs Gambit

DetonatioN FocusMe vs Edward Gaming

 

Свързани страници

Виж всички
League of Legends
Интервю със Здравец "Hylissang" Гълъбов
League of Legends
Worlds 2018 - Резултати ден 4 (Play In фаза)
League of Legends
Worlds 2018 - Резултати ден 3 (Play In фаза)
League of Legends
Worlds 2018 Pick'em

Няма коментари

Напиши коментар