Worlds 2018 шампионите с фигурки, които вече са в продажба
League of Legends

Worlds 2018 шампионите с фигурки, които вече са в продажба

Изпращането на фигурките ще започне чак през октомври, като до 31-ви май можем да заявим предварителна поръчка.

Отборът на Invictus Gaming спечели World Championship 2018 по League of Legends, побеждавайки отборът на Fnatic със Здравец "Hylissang" Гълъбов в гранд финалите на турнира преди приблизително шест месеца.

Сега феновете на шампионите могат да се нарадват на изцяло нови фигурки с ликовете на своите любимци, превъплътени в шампиони от играта, така че да запазят един хубав спомен завинаги около себе си и когато поглеждат към тези фугурки, да си спомнят за финала на Worlds 2018.

Фигурките са дело на Riot Games и те вече могат да бъдат предварително поръчани от техния магазин за мърчъндайз.

Шестте фигурки са вдъхновени от част от скиновете на шампионите, с които iG играха във финалите. Те се продават в комплект и струват 40 долара, като размера на всяка фигурка варира - от 6.4 до 7.6 см височина и от 3.8 до 5.1 см ширина. Заедно с тях получавате и in-game иконка на Invictus Gaming.

Ето и всеки от играчите в какъв шампион е превъплътен:

Ning е изобразен като Camille
TheShy е изобразен като Fiora
Duke е изобразен като Irelia
JackyLove е изобразен като Kai'Sa
Rookie е изобразен като LeBlanc
Baolan е изобразен като Rakan


Ето как изглежда плаката, цъкни на него за по-голям размер

Освен фигурките, всеки в регионите Европа и Северна Америка имаше възможност да си поръча и специален плакат, но бройките бяха ограничени до 100 за регион и в този момент вече са изчерпани. Плакатът е доста големичък, с размери 60 см височина на 40 см ширина. От задната му страна е ръчно и индивидуално изписан пореден номер на самия плакат, а от предната страна най-отдолу са принтирани индивидуално подписите на всеки от шестте играча, като подписите са направени със златно мастило.

За разлика от плаката, който можеше да бъде поръчан още днес и да бъде получен в рамките на 2 седмици, то ситуацията с фигурките е малко по-различна. Те могат да бъдат предварително поръчани до 31-ви май и получени чак през октомври.

 

Източник: Riot Games

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар