Worlds 2019 ще бъде във Франция
League of Legends

Worlds 2019 ще бъде във Франция

Riot обявиха домакините на бъдещите Световни първенства по League of Legends

Стягайте куфарите! 

Световното първенство по League of Legends през 2019г. ще бъде в Париж, Франция. Това обявиха преди броени часове от Riot Games.

Riot Games обявиха, че следващият световен шампионат по League of Legends - Worlds 2019 - ще се проведе в Париж. Освен това беше обявена и точната локация, на която ще се проведе финалът, а именно - AccorHotels Arena. Последният път, когато Европа е била домакин на първенството, беше през 2015г. Срещите се играеха в Париж, Лондон, Брюксел и Берлин, а големият победител беше SK Telecom T1, които тази година не успяха да се класират.

Домакин през 2020г. ще бъде Китай. Тогава първенството ще бъде и с една идея по-специално, тъй като ще празнуваме юбилейното десето издание. Китай беше домакин и през 2017г., а всички помним как завърши първенството тогава.

През 2021г. Worlds ще се проведе в САЩ. Градовете, които ще бъдат домакини на финалите, все още не се споменават. Когато през 2016г. турнирът се провеждаше там, локациите бяха Сан Франциско, Чикаго, Лос Анджелис и Ню Йорк.

Обявявайки локациите по-рано от обикновено, от Riot правят услуга и на организаторите, които ще имат доста повече време подготвят събитието, и на всички нас - феновете, които ще можем да планираме разходите си за идните години.

"Бихме искали да гарантираме, че нашите събития, са сред най-добрите еспорт събития в света. Като обявяваме местата по-рано даваме възможност на играчи, фенове и организатори да планират по-добре и да се подготвят по-добре. Вярваме, че това е важна стъпка, която да помогне и да донесе добавена стойност на всички участници във всички наши събития по целия свят.", казват от Riot.

Знаейки какво невероятно преживяване е да гледаш толкова голямо еспорт събитие на живо, от HFTV ви препоръчваме да не се колебаете, а да отидете и да станете част от емоцията.

С нетърпение очакваме Worlds 2019, а с дори по-голямо нетърпение чакаме финалът на тазгодишния шампионат, който ще се проведе в събота, 3 ноември от 9:30ч. сутринта българско време. Както вероятно знаете българинът Здравец "Hylissang" Гълъбов и останалата част от Fnatic се изправят срещу Invictus Gaming. Ако искате да разберете повече за церемонията и финала и как отборите стигнаха до тук, прочетете нашата статия за финала.

Повече информация можете да откриете тук: esportsobserver.com.

Кого ще подкрепяте на големия финал? Споделете в коментарите и както обичаме да казваме, Have Fun!

Свързани страници

Виж всички
League of Legends
Worlds 2018 - Финалът
League of Legends
Интервю със Здравец "Hylissang" Гълъбов
League of Legends
Как LoL Worlds промени целия еспорт
  • KiaKaha
    KiaKaha
    Ммммм ще се ходи ми се струва.. mda, mdaaa....
показване на 1 от 1 Коментар