Започна LCS Summer Split
League of Legends

Започна LCS Summer Split

Резултати от днешните срещи и програма.

Започна един от най-важните шампионати за годината по League of Legends, а именно LCS Summer Split. Няколко много интересни срещи се изиграха до този момент, а очакваме и още по интересни двубои с напредването на турнира.

Резултати до момента:
Cloud9 1:0 FlyQuest
Team Liquid 1:0 TSM
Counter Logic Gaming 1:0 100 Thieves
Clutch Gaming 0:1 Optic Gaming 
Golden Guardians 1:0 Echo Fox

В момента се играе срещата Clutch Gaming vs. Cloud9. Срещите можете да гледате на живо тук.
За момента тимът на C9 води убедително. Както знаете мачовете за Bo1. Повече за това кои са нашите фаворити, както и какъв е формата и друга интересна информация, можете да прочетете в тази статия. До момента, както виждате и от резултатите, няма големи изненади. Фаворитите, в лицето на Team Liquid и Cloud9 са записали победи. Разбира се, все още сме в самото начало и не е добре да правим прибързани сметки и заключения. Както знаем, особено в Bo1 игрите, всичко може да се случи. 

Eто и кои са срещите, които очакваме 

Както ви споделихме вчера финалите ще бъдат в Детройт на 24 и 25 август. От Riot Games обясниха, че искат да правят големи турнири на нови места, за да могат феновете от различни градове и държави да могат да се насладят на живо на адреналина и емоциите, които носи едно такова събитие. 

Можем само да се надяваме Riot Games да прилагат подобни идеи и в Европа и да правят все повече големи турнири и на Стария континент. 

Няма коментари

Напиши коментар