Marvel работи върху мобилна игра
Mobile

Marvel работи върху мобилна игра

Новата игра на Marvel ще бъде еквивалент на Mobile Legends.

Играта им ще се казва MARVEL Super War и ще бъде колаборация между Marvel и китайския разработчик на мобилни игри NetEase Games, а жанрът е MOBA, като играта ще пресъздаде вселената на Marvel, но за мобилни устройства.

Играта ще бъде напълно безплатна за изтегляне, като ще предоставя 5vs5 битки с герои от вселената на Marvel. В момента е в затворена бета, която е активна в териториите на Тайланд, Филипините, Индия, Индонезия и Малайзия.

Играта изглежда доста сходна на други MOBA игри за мобилни устройства, като например Mobile Legends, но от Marvel заявяват, че тяхното заглавие е по-балансирано и изисква умения, за да се играе.

От официалното прессъобщение на Marvel се казва следното:

MOBA жанра е пълен с игри, използващи руни, които дават значително предимство, затова ние заменихме тази система с напълно отворена и свободна бъф система, което означава, че репутацията и постиженията в играта ще могат да се достигат само чрез умения и постоянство.

Концепцията на уменията на героите в играта също е преработена, така че да пасне на персонажите от вселената на Marvel. Например Deadpool ще бъде способен да се бие от близко разстояние, както и от далечно, както и по принцип прави в комиксите. Макар и това да не изглежда много голямо нещо, то все пак добавя едно такова усещане, че играете официална и автентична адаптация на оригиналните персонажи на Marvel. Това чувство за автентичност може да бъде определящ фактор, който може да постави Super War над други мобилни MOBA заглавия.

Засега няма официална дата на пускане на играта за цял свят, но повече информация ще се появи непосредствено след приключването на затворения бета тест, който в момента се провежда в Тайланд, Филипините, Индия, Индонезия и Малайзия.

Ето и едно видео, от което може да се запознаете с геймплея на мобилната игра на Marvel:

 

Източник: Marvel

Няма коментари

Напиши коментар