Топ 5 нови мобилни игри
Mobile

Топ 5 нови мобилни игри

Вече достъпни за вашия iPhone, Android или таблет

Ако имате нужда от нещо ново и забавно, докато пътувате за работа или за кратка съботна почивка, това са няколко предложения за приятни мобилни игри, които могат да прогонят скуката. 


Immortal Rogue

Първата игра се казва Immortal Rogue. В нея, вашият герой е безсмъртен войн вампир, който можете да контролирате съвсем лесно. Контролите са доста лесни и интуитивни като просто докосвате екрана(tap) за да атакувате, плъзвате пръста си (swipe) за да се движите и задържате за специално умение или по-готина атака. Дори и в началото да ви бъде странно, бързо ще свикнете. 

Цената на играта е 4.99 долара. iOS и Android,


Snakebird

Snakebird излезе през 2016г., а ето че сега вече има Snakebird Primer. Тя е по лесна от първата игра, въпреки че е продължение. Тази игра също е малко странна, ако я играете за първи път. Героят ви е змия-птица, както си личи и от заглавието, а целта е да събирате цветни плодове. 

Цената на играта е 7.99 долара. iOS и Android


Guildmaster Story

Guildmaster Story е една от най-забавните нови пъзел игри. Тя има елементи на Candy Crush, а нивата са забавни, но лесно се забравят. Диалозите от друга страна са фантастични. 

iOS и Android, безплатно в приложението


Hit the Light

Hit the Light е забавна игра с топчета в която, отново както подсказва заглавието трябва да удариш светещите части от различните изображения. Играта наподобява на Breakout, както и на онези стари игри, с топчета, които играехме на аркадни машини. 

iOS и Android безплатно в приложението


Maginary
Maginary е умно измислена интерактивна новела, в която главният герой си самият ти. Разбира се, има елементи на игра, но важното е, че ти си основният персонаж в историята. Малко е сложно, но нека опитаме. Ти си човекът, който чете книга за човек, който преди това е чел книгата, но сега е заседнал в нея. 

 iOS, безплатна в приложението 


Какви мобилни игри играете и кои са любимите ви? Лично аз все още чакам игра, която да ми хареса толкова, колкото Knife Hit, Angry Birds, Fruit Ninja или Subway Surfers.

Няма коментари

Напиши коментар