Очаква ви истинско приключение в Elden Ring предоставено от BANDAI NAMCO
Игри

Очаква ви истинско приключение в Elden Ring предоставено от BANDAI NAMCO

Действието се развива в нов свят, създаден от Хидетака Миязаки и Джордж Р. Р. Мартин

От BANDAI NAMCO Entertainment Europe обявиха Elden Ring - фентъзи екшън ролева игра, разработена от FromSoftware под ръководството на Хидетака Миязаки за Xbox One, PlayStation4 и PC.

Прилючението в Elden Ring е гарантирано - действието ще се развива в свят пропит с кървава история, създаден от Джордж Р. Р. Мартин - автор на фентъзи сериите “Песен за Огън и Лед” и от Хидетака Миязаки - създател на легендарната серия от игри Dark Souls.


"Работата с Джордж Р. Р. Мартин по създаването на митологията на Elden Ring беше истински страхотно изживяване и източник на прекрасно вдъхновение. Екипът работи усилено, за да гарантира, че света на Elden Ring ще бъде едно вълнуващо място, което играчите да изследват, изпълнено с опасности и чудатости от най-високите върхове до най-дълбоките бездни. Това е заглавие, изцяло изработено от FromSoftware - богато на фентъзи и RPG екшън. Надяваме се да го очаквате с нетърпение” - сподели Хидетака Миязаки, президент на FromSoftware и гейм режисьор на Elden Ring.


“Създавайки света на Elden Ring с Миязаки-сан и неговият екип беше истинско удоволствие! Графиките, митологията и екшън RPG геймплея ще донесат незабравимо изживяване. Нямам търпение хората да видят какво ги очаква в Elden Ring.” - споделя Джордж Р. Р. Мартин.


”Невероятно е да видиш как две легенди на създаването на светове и разкази събират майсторството си и заедно създават Elden Ring,” коментира Herve Hoerdt, старши вицепрезидент на Маркетинг, Дигитално и Съдържание в BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “Комбинирайки отличния гейм дизайн на FromSoftware със света, създаден от умовете на Хидетака Миязаки и Джордж Р. Р. Мартин, със сигурност ни очаква нещо специално.”

Все още нямаме конкретна дата за Elden Ring, но можем да очакваме играта за Xbox One, PlayStation 4 и PC.

Свързани страници

Виж всички
Игри
Киану Рийвс в Cyberpunk 2077
Технологии
Новият Xbox - Project Scarlett

Няма коментари

Напиши коментар