Blizzard няма да изтрият Brigitte от Overwatch, но ще последва nerf
Overwatch

Blizzard няма да изтрият Brigitte от Overwatch, но ще последва nerf

Brigitte отново ще претърпи промени.

Ако следите Overwatch сцената през последните няколко месеца, то със сигурност знаете че всички искат Brigitte да бъде махната от играта.

След като я пуснаха през март тази година, support/tank хибридът е твърде силен според играчите и то не защото избива всички противници, а защото помага на всички в отбора.

По време на официални мачове в Twitch може да наблюдавате как чатът спами #deletebrig, а Overwatch форумите са пълни с оплаквания. Да не говорим, че има Change.org петиция, в която молят Blizzard да премахнат Brigitte от Overwatch.

Разбира се, Blizzard няма да изтрият героя, както и да го погледнете. Със сигурност обаче ще бъде намалена неговата сила в идващите пачове, за да може да се постигне баланс. За момента е намалена бронята от ултиматът й, после бяха увеличени cooldown-ите. За изненада на много това не промени нещата и Brigitte продължи да бъде доминантен герой, както на професионалната сцена, така и в ranked игрите.

Това което знаем е, че Blizzard са подготвили голяма промяна на Shield Bash. Умението на Brigitte вече няма да зашеметява противниците през техен щит, което означава че тя няма как да зашемети играчи, ако те имат Reinhardt. Преди това не работеше, дори той да имаше пуснат щит, защото тя минаваше през него. Малка промяна, която ще направи голяма разлика в битките.

Допълнително към nerf-а на Brigitte ще видим и няколко промени по McCree, Bastion, Soldier: 76, Torbjorn и Doomfist.

Амунициите на Bastion са увеличени от 25 на 35, докато е в Recon Configuration. Също така претърпява и промяна в оръжието, когато е в режим Sentry.

Doomfist и неговия Seismic Slam ще получат намаляване на обхвата от 20 на 15 метра и загубата на въздушен контрол вследствие на Rising Uppercut е намалена от 3 до 0.6 секунди. Това означава, че играч който е изпратен във въздуха след удар, ще може да се възстанови по-бързо и да избяга.

McCree получава buff - Неговото умение Fan The Hammer или по-скоро щетите, които нанася са увеличени от 45 до 55 на изстрел. Това ще направи по-лесно убийството на танкове и други противници, които се намират в голяма близост до него.

Torbjorn и щетите от неговия ултимат са увеличени от 130 до 160 на секунда.

И последно, но не и по важност - Soldier: 76 - той ще може ръчно да контролира своите Helix Rockets по време на ултимата си Tactical Visor.

Това всичко се случва в Public Test Region (PTR), така че може и да подлежи на някакви промени в скоро време, докато не се постигне баланс, за да бъде вкарано в официалните сървъри.

Източник: PCGamer

Няма коментари

Напиши коментар