Blizzard обяви къде ще бъдат финалите на Overwatch League
Overwatch

Blizzard обяви къде ще бъдат финалите на Overwatch League

Запазете датата 29 септември в календара си, защото тогава ще бъдат гранд финалите на втори сезон от Overwatch League.

Двата отбора, които се класират за гранд финалите на втори сезон на Overwatch League, ще се борят за трофея на лигата, както и за част от наградния фонд от 1.7 милиона долара, разделен по следния начин: 1.1 милиона долара ще отидат за първо място, а останалите 600 хиляди - за второ място. Общият награден фонд на плейофите тази година е 3.5 милиона долара, като тези пари ще си разделят отборите от 1-во до 8-мо място, а броят на участващите отбори ще бъде 12.

Датата е 29 септември, а мястото - залата Wells Fargo Center във Филаделфия, Пенсилвания.

Гранд финалите ще бъдат предавани на живо в Twitch, както и в телевизионната мрежа на ABC в САЩ. Освен това, записи ще са достъпни също през приложението на ESPN, сайта на лигата - overwatchleague.com, както и приложението на лигата.

Освен цялото това покритие, то не е всичко. Гранд финалите ще са достъпни и в други държави и платформи, като например - Канада (чрез TSN), Китай (чрез Zhanqi, NetEase CC, Bilibili и Huya), Франция (чрез Mediawan), Германия (чрез Sport1) и Русия (чрез E Terra TV).


Миналата година до гранд финалите на Overwatch League стигнаха Philadelphia Fusion и London Spitfire, които накрая спечелиха. Снимка от Blizzard.

Nate Nanzer - комисар на Overwatch League, коментира:

Филаделфия е легендарен спортен град с невероятни фенове, а Wells Fargo Center е идеалното място за коронясване на следващия ни шампион.

Гранд финалите миналата година в Бруклин бяха епични, но ние търсихме нещо по-грандиозно за тазгодишните финали. Вече имаме 20 отбора в лигата, така че пътят към шампионата ще бъде изключително конкурентен и много забавен.

Центърът Wells Fargo е собственост и се управлява от Comcast Spectacor и е дом на NHL отбора Philadelphia Flyers, NBA отбора Philadelphia 76ers, NLL отбора Philadelphia Wings и много други. Арената в момента претърпява процес по възстановяване, който е на стойност 250 милиона долара и е към средата.

Гранд финалите на Overwatch League ще бъдат първото голямо събитие, което ще се проведе в обекта. Това, което ни очаква този път, са много подобрения, включително основен ремонт на главната зала, чисто нов кът за сядане, както и инсталирането на първата в света кинетична система за забавление с 4K център.

 

Източник: Esports Insider

Няма коментари

Напиши коментар