Overwatch отборите на Атланта и Торонто
Overwatch

Overwatch отборите на Атланта и Торонто

Blizzard Entertainment разкриха имената на два от новите осем отбора, които ще се включат в следващия сезон на Overwatch League през 2019-та.

Започваме с първия отбор - той идва от Атланта, САЩ, и ще се нарича Atlanta Reign. Негов собственик ще бъде Atlanta Esports Ventures, като логото и цветовете на франчайза вече са публични.

Официалните цветове на Atlanta Reign са светло сиво, червено и карбоново сиво. Логото пък съдържа феникс и кралски гребен, което символизира гербът на град Атланта. Фениксът, също така, може да се тълкува и като знак за ново начало.

Paul Hamilton - президент и главен изпълнителен директор на Atlanta Esports Ventures, каза следното в изявление:

"Вълнуваме се, че най-накрая разкрихме Atlanta Reign. В самото начало казахме, че изграждаме отбор, за да се състезаваме. Избрахме име, което отразява това наше намерение. Искаме да се ангажираме директно със страстната еспорт общност на Атланта и града като цяло."

Atlanta Esports Ventures е нова компания, сформирана от Cox Enterprises - американски конгломерат, който се занимава с комуникации и автомобилни услуги, и от Province, Inc, които са фирма за финансово консултиране.

Сред хората, които ще отговарят за този отбор, са:

Brad "Sephy" Rajani - основен треньор
Dimitri "Silence" Couturet - помощник треньор
Cas "Casores" van Andel - отговорник "развитие на играчите"
Danny "Danny" Mychakov - анализатор
Dongmin "Dongmin" Jeong - преводач


Вторият отбор, който Blizzard известиха, се базира в канадското градче Торонто и ще се казва Toronto Defiant. Собственост е на OverActive Media Group, както и еспорт организацията Splyce, която заема ролята на оперативен партньор.

Цветовете на този франчайз са черно, червено, бяло и сиво, като цялостният му етос е да представлява силата, характера и гъвкавостта на Торонто.

Президент и главен изпълнителен директор на този франчайз е Chris Overholt - бивш главен изпълнителен директор на Канадския олимпийски комитет (Canadian Olympic Committee). В миналото той е работил в отбори като Miami Dolphins и Florida Panthers, както и като част от организацията Maple Leaf Sports and Entertainment.

Ето и неговото изявление:

"Развълнувани сме да отпразнуваме старта на Toronto Defiant днес по най-добрия начин, който ни е известен, а именно - заедно с нашите фенове. Имаме ясна представа как да изградим еспорт компания от световна класа в Торонто, която ще амбицира и вдъхнови ново поколение фенове на нашия пазар, в Канада, както и по целия свят."

Ето и хората, които ще отговарят за канадския франчайз:

Beom-joon "Bishop" Lee - главен треньор
Yun-ho "Bubbly" Cho - помощник треньор
Dong-wook "Don" Kim - стратегически треньор
Dennis "Barroi" Matz - анализатор


По-рано тази година бяха обявени общо осем отбора, които ще се включат към Overwatch League догодина. Сега бяха разкрити два от тях, а остават още шест, които ще се базират в Париж, Ванкувър, Вашингтон, Ченду, Хангжу и Гуанджоу. За някои от тях има информация и може да научите повече от тази статия.

 

Източник: Overwatch League - Toronto, Atlanta

Няма коментари

Напиши коментар