Blizzard с нова фигурка - този път на Lucio
Overwatch

Blizzard с нова фигурка - този път на Lucio

Цената й в Европа е само 175 евро. 

Вече може да бъде направена и предварителна поръчка, като доставката се очаква до септември. 

Lucio е най-новият Overwatch герой в колекцията от фигурки на Blizzard Entertainment.

Според официалния магазин за стоки на Blizzard, фигурката ще може да бъде предварително поръчана само за 175 евро (цената й в Европа; за Америка цената е 175 долара), както някои от останалите фигурки в колекцията от Overwatch герои.

Фигурката е с размери 25.5 см височина, изрисувана е на ръка и е с много големи детайли, пресъздавайки едно към едно героя от играта.

А що се касае до размер, най-голямата Overwatch фигурка е тази на D.Va, която е цели 51 см. След нея по големина се нареждат Doomfist (36 см), Mercy (35 см), Widowmaker (34 см), Hanzo (33 см), Genji и Reaper (по 30 см) и Tracer (27 см). Реално фигурката на Lucio е най-малката от всичките в колекцията.

С въвеждането на Lucio, колекцията от Overwatch фигурки вече ще наброява общо 9 героя, като в нея влизат също Tracer, Mercy, Widowmaker, Hanzo, Genji и Reaper, които са на същата парична стойност от 175 евро, докато останалите два са на значително по-висока цена. Doomfist фигурката е само 300 евро, а D.Va фигурката - цели 450 евро.

Ако фигурката бъде предварително поръчана сега, тя ще бъде доставена чак в края на третото тримесечие от годината - тоест някъде между юли и септември месец, така че феновете на играта няма да чакат твърде много време, за да се похвалят, че имат фигурка на Lucio.


Част от останалите фигурки на Overwatch герои

В края на миналата година, по време на BlizzCon, Blizzard също така пуснаха на пазара своя собствена зърнена закуска, която се казва Lucio-Ohs. Тя се продава в партньорство с Kellogg's и вече се предлага в САЩ от декември миналата година (може да си я купите от Walmart например), като заедно с нея идва и код, чрез който можете да получите безплатно loot box в играта.

Зърнената закуска се предлага като една кутия, две кутии и четири кутии, като цените за различните варианти варират от 3 до 14 долара.

 

Източник: Overwatch

Няма коментари

Напиши коментар