BlizzCon 2018: Overwatch
Overwatch

BlizzCon 2018: Overwatch

По време на откриващата BlizzCon 2018 церемония от Blizzard Entertainment ни разкриха няколко неща около играта им Overwatch.

Зърнената закуска "Lucio-Ohs" е истинска

Разкритията от вселената на Overwatch започват с… реална зърнена закуска с името Lucio-Ohs, която се осъществява в партньорство с Kellogg's и ще се предлага в САЩ от декември тази година, като заедно с нея получавате и нов loot box в играта.


Късометражен синематик филм "Reunion"

Продължаваме със синематик видео, в което виждаме героят McCree в бар, седнал да закуси с ябълков пай и кафе. Изведнъж, минавайки влак отвън, се чува някакъв изстрел, който го избутва от релсите и цялото съоръжение се сгромолясва около барчето. Главният герой се ядосва, взима своята шапка и излиза навън, за да провери какво се е случило.

В следващите кадри ни става ясно, че действието се развива на Route 66 картата. Нови за нас персонажи товарят някакви военни джунджурийки в своя бус. При появяването на Jesse McCree единият от тях побягва към останалите от групата, която впоследствие разбираме, че се нарича Deadlock Gang. Така картинката с всички нови персонажи ни се разкрива пред очите.

Оказва се, че въпросният McCree се познава с главатарката на бандата - Elizabeth Caledonia Ashe. В следващите моменти се разиграва същински въргал между двете страни - един срещу шестима. Накрая всичко приключва с няколко гранати в лицата на "лошите" и отварянето на "лъскава кутия", от която се появава още един нов женски персонаж, имащ история с нашия каубой.

Видеото с цялата какафония може да изгледате като натиснете изображението отдолу.


Новият герой Ashe

Вече разкрита в предния сегмент от програмата на BlizzCon 2018, Blizzard пуснаха и трейлър на новия DPS герой Elizabeth Caledonia Ashe.

Изключително привлекателната руса каубойка Ashe притежава четири умения:

The Viper - полу-автоматично оръжие, което стреля бързо и с него тя може да се прицелва, за да нанася повече щети (видео);
Dynamite - подразбирайки се по името на умението, става дума за експлозив, който тя може да хвърли наоколо, като ефекта от това, освен нанасянето на щети, е и, че запалва опонентите си (видео);
Coach Gun - това е малка пушка, с която Аш може да се оттласне от опонент, намиращ се в близост до нея (видео);
B.O.B. - нашият малък роботизиран приятел от синематика по-горе, на който основните функции са да стреля по опоненти със своите оръдия, прикрепени за ръцете му, както и да ги вдигне във въздуха (видео).

Трейлърът и чара на русата каубойка може да видите като натиснете изображението отдолу.

Свързани страници

Виж всички
Култура
BlizzCon 2018: StarCraft
Култура
BlizzCon 2018: Diablo
PC
Blizzcon - какво, къде, кога?
Периферия
Как да си почистим клавиатурата

Няма коментари

Напиши коментар