Houston Outlaws удължиха партньорството си с T-Mobile
Overwatch

Houston Outlaws удължиха партньорството си с T-Mobile

Overwatch League франчайзът Houston Outlaws, собственост на Infinite Esports & Entertainment, обяви подновяване на партньорството си с търговската марка T-Mobile, използвана от дъщерните дружества на немската телекомуникационна компания Deutsche Telekom AG.

Телекомуникационната компания ще продължи да действа като представителен партньор и официален безжичен партньор на франчайза, преминавайки към втория сезон на Overwatch League на Activision Blizzard.

Следвайки предимствата на партньорството от първия сезон, T-Mobile ще осигури ползи за своите клиенти, които подкрепят Outlaws и продължават да спонсорират видео серията Outlaws Unlimited.

Това партньорство бе обявено за първи път през май миналата година, но това не е най-скорошната сделка между T-Mobile и франчайз от Overwatch League. По-рано този месец телекомуникационният гигант бе обявен за най-новият спонсор на New York Excelsior. Повече за това може да научите от тази статия.

Ryan Musselman - президент на Infinite Esports & Entertainment, коментира сделката по следния начин:

Миналата година T-Mobile ни помогна да изградим основа за укрепване на Outlaws като топ Overwatch League марка. Сега можем да градим върху тази основа с повишен фокус и още по-силно партньорство, което ще доведе до нови преживявания и възможности за нашите фенове. T-Mobile продължава да ни помага да бъдем най-добрите в лигата, както в играта, така и извън нея.

През януари беше съобщено, че Houston Outlaws и компанията-майка на OpTic Gaming, Infinite Esports & Entertainment, ще бъдат продадени. Texas Esports, който е мажоритарен собственик на компанията, търси най-малко 150 милиона долара за своя дял там.

Infinite Esports & Entertainment притежава популярните организации OpTic Gaming и Obey Alliance, LCS франчайзът OpTic LoL и Overwatch League франчайзът Houston Outlaws.

Докато други компании получават финансирания в десетки милиони долари (като например 10.8-милионното финансиране в Rogue наскоро - статия) и продават дялове на огромни корпорации (като SK Gaming, които продадоха дялове на Mercedes-Benz и FC Köln - статия), то други компании решават просто да продадат всичко, което имат. Случаят с Texas Esports е именно такъв. Повече за това може научите в тази статия.

T-Mobile има силна инвестиционна позиция в Overwatch League чрез Outlaws и New York Excelsior, и като цяло към самата лига.

Няма коментари

Напиши коментар