Какви са промените след новия ъпдейт в Overwatch
Overwatch

Какви са промените след новия ъпдейт в Overwatch

Replays система, промени по героите и козметични промени в играта.

Новият ъпдейт (от вчера) в играта донесе редица големи промени. Някои от картите са балансирани, а много от героите са бъфнати или нърфнати. Дългоочакваната Replays система вече е тук (тества се в PTR), а ето и подробностите около ъпдейта. 

С функцията Replays ще можете да погледнете от друга перспектива последните си 10 игри в Overwatch, написаха от Blizzard. С помощта на тази опция ще можете да се впуснете в играта и да изберете гледната си точка - first-person, third-person или с поглед отгоре. Ще можете да забързвате или забавяте скоростта на играта и да проследявате отиграванията си. 

Както ви казах и по-нагоре в статията има редица промени, свързани с героите в играта. 

6 от героите получиха промени. Baptiste, McCree и Orisa получиха бъфове. Цялата информация, както и реакциите около патча, можете да намерите във форума на играта. 

Другите ъпдейти, които получихме са Workshop updatе-а и някои поправки на бъгове. Виждаме визуални промени, някои добавени чек боксове. Има някои козметични промени, които са само за компютър. 

(PC) When copying conditions/actions/rules, the contents will also be copied to your clipboard in a text format.
(PC) When pasting conditions/actions/rules, the editor will use the text from your clipboard.

Какво мислите за ъпдейта и промените? Както обикновено, споделете в коментарите под статията. И не забравяйте, че като част от годишнината на Overwatch в момента, а и в следващите няколко дни играта е безплатна. Ако искате да играете с приятели, които още нямат играта, сега е моментът да им я предложите и да играете с тях поне до 28 май, когато офертата изтича. Повече по темата можете да прочетете в тази статия. 

Пожелаваме ви хубав уикенд и както винаги Have Fun!

Източници: Overwatch, Dotesports

Няма коментари

Напиши коментар
Tags