Lego Overwatch - що е то?
Overwatch

Lego Overwatch - що е то?

Можем да си купим Lego Overwatch в 6 различни сета, които пресъздават различни локации от оригиналната игра, наред с герои и превозни средства.

Още през май месец Blizzard ни разкриха идеята им за Lego сетове, които се очакваха да бъдат налични до края на годината. На BlizzCon бяха показани 6 различни сета на вариращи цени започващи от $15 до $90, а сетовете включват Tracer, Widowmaker, Hanzo, Genji, WinstonD.Va и много други.

Първият сет съдържа главните герои Tracer и Widowmaker, които водят битка на Watchpoint: Gibraltar картата. Сателитният дрон има тайна пилотска кабина, която е достатъчно голяма за малка фигурка. Също така съдържа и премахващ се "brain" елемент, аптечка и checkpoint диск.

Следващият сет включва Hanzo и Genjiт и техните оръжия, а локацията е Hanamura dojo. Shimada Henchman също влиза в картинката, но изглежда всякаш има много лош ден.

Третият сет, Dorado Showdown, включва Soldier: 76, Reaper и McCree, както и payload пикап с премахващ се генератор. Да не забравяме и за Dorado сградата, на която всеки може да си почива след добра свършена работа.

Четвъртият сет включва D.Va и Reinhardt, заедно с мини фигурки за всеки и, разбира се, по две големи брони. Костюмът на D.Va може да "стреля" в битки докато Reinhardt разполага със своя Rocket Hammer.

В сет номер пет и може би един от любимите ми в колекцията включва Bastion, които може да бъде преминава в бойния си режим без да се разглобява. И това далеч не е всичко - може би най-готиното е, че има малка птичка, която може да се закрепи за ръката на Bastion.

Последен в списъка е именно Watchpoint: Gibraltar - най-големият сет, който има двустепенна ракета и изстрелваща кула. Самата ракета, на всичкото отгоре, има две пилотски кабини. Героите в този сет, които не трябва да забравяме, са Pharah, Mercy, Reaper и Winston. Напълно достатъчно да завършите своята колекция.

В случай, че сте си набелязали някой от сетовете (или пък може би всичките), можете да направите предварителна поръчка в сайта на lego.com. Очакваме да са налични по магазините след 1 януари 2019.

Не забравяйте, че Blizzcon вече започна, а пълни подробности за събитието можете да намерите тук

Споделете в коментарите кой е любимият ви сет, а от нас - Have Fun!

Свързани страници

Виж всички
Overwatch
BlizzCon 2018: Overwatch
PC
Blizzcon - какво, къде, кога?
PC
BlizzCon 2018: Destiny 2
Hearthstone
BlizzCon 2018: Hearthstone: Rastakhan’s Rumble

Няма коментари

Напиши коментар