Montreal Rebellion ще бъде Overwatch Contenders отборът на Toronto Defiant
Overwatch

Montreal Rebellion ще бъде Overwatch Contenders отборът на Toronto Defiant

Официалният отбор на Toronto Defiant за Overwatch Contenders ще се нарича Montreal Rebellion.

След статията от онзи ден, че Toronto Defiant ще си има свой собствен отбор в Overwatch Contenders, то днес OverActive Media и базираният в Квебек партньор Mirage Sport Électronique разкриха името на новата организация.

Отборът ще бъде известен като Montreal Rebellion и ще служи като официален тренировъчен Overwatch отбор за Toronto Defiant. Този тип отбори помагат за развиването на нови таланти и ги подготвят за професионални отбори.

От друга страна Overwatch League позволява на играчите да подписват "двупосочни договори" (не, нищо общо с историята на poizon с Windigo Gaming от българската CS:GO сцена) и да се състезават както за отборите там (OWL), така и за свързаните с тях отбори на по-ниските нива (Contenders лигата), но през определено време и с ограничения в заплащането.

Новата организация Montreal Rebellion подписа с играчи от Канада, САЩ, Европа, Мексико и Бразилия. Както беше обявено преди дни, играчите и треньорите ще живеят заедно в Монреал, отбелязвайки, че това ще бъде първият базиран в Квебек еспорт отбор. Той ще служи и като тренировъчна база.

Освен това, започвайки от втория сезон на Overwatch Contenders по-късно тази година, отборът на Montreal Rebellion ще играе от Esports Central Arena в центъра на Монреал. Отборът ще играе онлайн мачовете си пред публика, като залата е с капацитет от 500 седящи места.

Yannick Babin - президент на Mirage Sport Électronique, каза следното:

Ние сме толкова развълнувани от разнообразните умения на играчите, които вече сме събрали за нашия нов Montreal Rebellion отбор и тъй като нашите играчи ще живеят и играят в Канада, ние искаме да бъдем модел за бъдещите поколения канадски еспорт атлети.

Според отбора, логото на Montreal Rebellion съдържа многобройни значения. Открояват се формата на птица, предназначена да символизира свободата, символа на хералдическата лилия (fleur-de-lis), която представя Квебек и френско му наследство, както и фината "М" форма в отрицателното пространство над птицата, която почита Монреал.

Състав на отбора

Nikolai "naGGa" Dereli - DPS
Andreas "Logix" Berghmans - DPS
Estevao "Hooey" Gama - Flex
Shayne "Chayne" La Rocque - Tank
David "nomy" Ramirez - Tank
Anthony "Goliath" Pietro - Support
Joshua "Tensa" Small - Support

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар