New York Excelsior обяви спонсорство от T-Mobile
Overwatch

New York Excelsior обяви спонсорство от T-Mobile

Overwatch League отборът New York Excelsior обяви T-Mobile като нов спонсор за организацията.

Търговската марка T-Mobile, използвана от дъщерните дружества на немската телекомуникационна компания Deutsche Telekom AG, не е нова в Overwatch League. Преди година марката е спонсорирала друг отбор - Houston Outlaws.

Спонсорството на Outlaws видя различни предимства, като например VIP места на събития, както и други изключителни отстъпки. Освен това, сътрудничеството донесе на общността доста видеосъдържание около играчите в отбора и техния опит в лигата.

Kai Mathey - ръководител на партньорствата в New York Excelsior, сподели:

Партньорството ни с T-Mobile надхвърля това, което мнозина могат да възприемат като типично спонсорство в електронните спортове. Радваме се да работим заедно с тях, за да реализираме креативни и интегрирани стратегии чрез NYXL мачове, събития с общността, поредици от съдържание и други, които ще продължат нашата мисия да развиваме електронните спортове в Ню Йорк, както и по целия свят.

В края на миналата година нюйоркският Overwatch отбор сключи партньрство с компанията Raynor Gaming, която произвежда геймърски столове. Партньорството стана факт на първото издание на NYXL Shop & LAN събитието. То се проведе от 16-ти ноември до 23-ти декември - всеки петък, събота и неделя - като позволяваше на феновете да играят Overwatch и други заглавия, както и да закупуват ексклузивен мърчъндайз на отбора от щандовете на място.

Вторият сезон на Overwatch League предстои да стартира много скоро - другата седмица на 14-ти февруари, като участие в лигата ще вземат общо 10 отбора от атлантическата дивизия, както и още 10 отбора от тихоокеанската дивизия, с което ще се приветстват франчайзите от Париж и Торонто, за да допълнят съществуващия списък с отбори.

T-Mobile има силна инвестиционна позиция в Overwatch League чрез Outlaws, като цяло самата лига, а сега и спонсорството към NYXL, което беше добавено към нарастващия им списък от еспорт интереси. Очевидно в една лига, използваща франчайз модел, ползите се разпределят по-добре, отколкото биха се разпределили иначе.

С наближаването на втория сезон, NYXL се надява да отстрани грешките от миналия сезон.

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар