Новият герой в Overwatch идва на 19 март
Overwatch

Новият герой в Overwatch идва на 19 март

Готови ли сте за Baptiste?

Във вторник (19 март) пристига новият герой във Overwatch - боен медик с името Baptiste, съобщиха от Blizzard. Ето и как ще изглежда той. 

Baptiste беше достъпен за игра на тестовите сървъри на Overwatch от края на февруари за Windows PC, а сега ще бъде и пуснат официално за всички платформи, включително PlayStation 4 и Xbox One


Jean-Baptiste Augustin е новия съпорт в играта, бивш член на военната група Caribbean Coalition

Aко сте пропуснали историята на героя, ето я и нея. 

Разбираме, че той е едно от 30-те милиона деца, които остават сираци след Omnic Crisis. Без други възможности Baptiste се присъединява към армията, а организацията Caribbean Coalition се превръща в новия му дом. 

Новият герой е съпорт, но също така може да причинява доста щети (damage). Арсеналът му включва автомат (Biotic Launcher), който изстрелва лечебни гранати, способност да се лекува (over time) наречена Regenerative Burst, ултимат, който удвоява ефективността на щетите и лекуващите способности на съотборниците и не само. Има също така способността да създаде поле, за да спаси живота на съотборниците си, както и Exo Boots, позволяващи на героя да скача по-високо. 

Изображение: Overwatch

Козметичните предмети като скинове и спрейове, и тн., обикновено идват след първоначалното тестване на героя. Тоест ги очакваме съвсем скоро. Въпреки това знаем, че Баптист е озвучен от актьора Бенц Антоан

Baptiste е 30-ят герой в играта и 7-ят съпорт. Blizzard издаде и още един детайл вчера, а именно, че той и Sombra са дългогодишни приятели. Spec Ops и Buccaneer са очакваните скинове другата седмица. Ето и как ще изглеждат те. 

Източници: playoverwatchpolygon

Свързани страници

Виж всички
Еспорт
Съкращения в Splyce и Toronto Defiant
Overwatch
Toronto Defiant с отбор в Overwatch Contenders
CS:GO
Промени в CS:GO
Apex Legends
Кога започва Apex Legends Season 1?

Няма коментари

Напиши коментар