Overwatch е безплатна за игра до 28 май
Overwatch

Overwatch е безплатна за игра до 28 май

Имате една седмица да изпробвате играта.

Тазгодишното Anniversary събитие на Overwatch започна и от Blizzard Entertainment ни предлагат едноседмичен период, в който можем да пробваме играта. Принципно тя струва 19.99 долара, но от днес за една седмица тя е безплатна за игра на всички платформи. Хората, които искат да изпробват играта на PC ще могат да го направят директно от Battle.net. Ако пък сте решили да опитате играта на конзола ще трябва да я изтеглите от онлайн магазина. 

Понеже споменах, че безплатният период е част от събитието по случай годишнината на играта,ето и какво ново ни очаква по време на събитието. Първо нека кажем пак, че Overwatch’s Anniversary event вече започна и ще завърши на 10 юни 2019. По време на трите седмици, феновете на играта ще могат да отключват и получават различни бонуси. 

Ще има 9 нови скина, нови спрейове, пози и предмети. Някои от героите имат и нови танцуващи емоути. Когато за първи път влизат в играта по време на периода всеки ще получи 1 легендарна кутия (Legendary Loot Box) безплатно, като в нея задължително ще има някакъв легендарен предмет. По време на събитието ще могат да се отключват и предмети от минали години. Все още очакваме Blizzard да обявят какво ще бъде следващото събитие в играта, но се надяваме на нещо лятно. 

Ако никога не сте играли Overwatch и сега искате да я опитате и влизате за първи път, отново ще получите безплатната кутия. Прогресът и предметите които получите по време на трайъла ще се запазят в акаунта, в случай че решите да купите играта по-късно. Ще можете да се възползвате от играта безплатно до 28 май. 

Пускането на играта безплатно е доста добра практика, която се използва често за намиране на нови фенове. Така те имат възможността да поиграят и да видят за тях ли е играта или не. Ако все още не сте се възползвали от предложението на Blizzard, сега е моментът. 

Източници: Overwatch, dotesports

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар