Overwatch League приветства спонсорство от State Farm
Overwatch

Overwatch League приветства спонсорство от State Farm

Застрахователният и финансов гигант State Farm е обявен за официален застраховател в Северна Америка на Overwatch League.

Многогодишното партньорство е едно от многото спонсорства, които Activision Blizzard успяха да привлекат към втори сезон на Overwatch League, като финансовите подробности за тази сделка отново не са разкрити.

Компанията State Farm подписа първото си индивидуално еспорт спонсорство още през януари, когато избра Benjamin "DrLupo" Lupo - капитан на Fortnite отбора на Rogue. Компанията също така притежава правата за именуване на анализаторското бюро в LCS, а през 2018-та спонсорира Rocket League Championship Series, както и удължи подкрепата си към NBA 2K League с подписване за втория й сезон.

Overwatch League се гордее с редица спонсори, сред които Toyota, HP, Intel и T-Mobile. Миналата седмица Coca-Cola беше обявена за официална безалкохолна напитка за Overwatch League.

В сделката, която е определена като многогодишна, Coca-Cola ще получи пълна ексклузивност с всички 20 франчайза, които участват в Overwatch League, участниците в Overwatch World Cup, BlizzCon и останалите събития по Overwatch. Подписвайки, това ще бъде първото спонсорство, което дава на партньора пълен контрол върху интелектуалната собственост на Activision Blizzard, и по-конкретно продукта Overwatch. Повече за това може да прочетете от тази статия.

До трети сезон Overwatch League се стреми да предостави възможност на своите франчайз участници да играят от градовете, за които се състезават в Северна Америка, Европа и Азия. Втори сезон ще отбележи прогрес в това отношение, тъй като отборите Dallas Fuel, Atlanta Reign и Los Angeles Valiant от април тази година ще играят от въпросните градове.

От другата страна на нещата пък Blizzard Entertainment си партнира с германския телевизионен оператор Sport1, за да предава на живо Overwatch League в телевизии в Германия, Австрия и Швейцария.

Двугодишното споразумение ще донесе на платения канал ESports1 предаване на живо от Overwatch League, както и от Overwatch World Cup. Излъчването няма да включва StarCraft 2 или World of Warcraft за разлика от Hearthstone, която също ще бъде включена. Повече за това може да прочетете от тази статия.

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар