Overwatch League в партньорство с Twitter
Overwatch

Overwatch League в партньорство с Twitter

Blizzard изскачат с иновативен начин за предаване на съдържание

Третата сделка за разпространяване на съдържание от Overwatch League (OWL) е с Twitter за период от няколко години. Двете компании ще работят заедно, за да представят електронния спорт по различен начин - важните моменти от мачовете ще бъдат споделяни почти мигновено в Twitter, а пък ежеседмични анализи ще бъдат стриймвани във Overwatch фийда.

Партньорството официално започва на 25 август, по време на All-Star Weekend.

Rishi Chadha, началник на гейминг партньорствата в Twitter, казва:

"Twitter е мястото, където хората обсъждат OWL, затова сме доволни да докараме повече съдържание за идните няколко години. Overwatch League е една от обсъжданите лиги за електронни спортове в Туитър и това партньорство ще подсили тези разговори."

През сезон 2019 ежеседмичното шоу Watchpoint ще бъде стриймвано на живо в Туитър. От него можем да очакваме информация за предстоящите срещи, данни за отборите, прогнози и анализи.

Важно е да се отбележи, че OWL има двугодишна сделка с Twitch на стойност $90 милиона долара, която прави Twitch ексклузивна платформа за предаване на живо. Това не важи единствено в Китай, където OWL ще се предава от ZhanQi TV, NetEase CC и Panda TV. Twitter, от своя страна, няма да предават на живо, ами ще пускат специални видеооткъси, показващи важните моменти от игрите веднага след като те се случат. Blizzard имат сделки за предаване на OWL с телевизионни мрежи като ESPN, Disney XD и ABC.

Източник: The Esport Observer

Свързани страници

Виж всички
Култура
Pokémon маратон от утре в Twitch

Няма коментари

Напиши коментар