Overwatch отборът на Чънду
Overwatch

Overwatch отборът на Чънду

Blizzard Entertainment разкриха името на още един от новите осем отбора, които ще се включат в следващия сезон на Overwatch League през 2019-та.

Chengdu Hunters е вторият китайски отбор, който Blizzard обявяват преди началото на втория Overwatch League сезон. Собственици на този франчайз са HUYA Inc. - китайска стрийминг платформа, която ще си партнира с китайската еспорт организация Royal Never Give UP (RNG), позната най-вече с успехите си в League of Legends.

Официалното лого на Chengdu Hunters е нещо съвсем очаквано, а именно панда - символ на областта, която отборът ще представлява. Цветовете на новосъздадената марка са оранжево, златисто и черно, които представляват смелост, находчивост и бързина (според официалното съобщение) и са доста близки до тези на отбор Seoul Dynasty, който влезе в Overwatch League миналата година. Освен това цветът на логото съдържа основните цветове на Huya и RNG, представляващи съвместната работа на двете компании.

Генералният мениджър Wu Zefeng в отдела Game Broadcasting Business на HUYA Inc. коментира:

Overwatch League е международна лига и Chengdu Hunters не само ще впечатли гейминг света с отлично представяне, но и ще донесе на лигата още китайски елементи, увеличавайки разнообразието. Името Chengdu Hunters означава смелост, находчивост и бързина, съчетани с работа в екип. Името бе избрано като символ на отдадеността на отбора да преследва честта на лигата.

Освен това избрахме гигантската панда като логото на отбора, защото това е националното богатство на Китай, символ на Чънду, и символ на мир и късмет. В същото време пандата е носител на сила и борбеност и представлява китайският дух на постоянство.  Заедно с името на отбора представлява решимостта ни да постигаме победа във всяко начинание.


По-рано тази година научихме, че в Overwatch League догодина ще участват общо осем отбора. През октомври Atlanta Reign и Toronto Defiant бяха представени пред света, а през ноември досега бяха разкрити още два - Paris Eternal и Guangzhou Charge. С появяването на Chengdu Hunters остават само още три франчайза, които да бъдат представени пред света, а това са отборите на градовете Хангжу, Ванкувър и Вашингтон.

Вторият сезон на Overwatch League започва на 14 февруари, като отборите ще играят само 28 мача, вместо 40, колкото бяха изиграни в първия сезон на лигата.

 

Източник: Overwatch League - Chengdu

Свързани страници

Виж всички
Overwatch
Overwatch отборите на Атланта и Торонто
Overwatch
BlizzCon 2018: Overwatch

Няма коментари

Напиши коментар