Overwatch отборът на Хангжу
Overwatch

Overwatch отборът на Хангжу

Blizzard Entertainment разкриха името на още един от новите осем отбора, които ще се включат в следващия сезон на Overwatch League през 2019-та.

Hangzhou Spark е третият и последен китайски отбор, който Blizzard обявява преди началото на втория Overwatch League сезон. Собственик на този франчайз e bilibili - водещ уебсайт в Китай за видеосподеляне, предавания на живо и мобилни игри.

Логото изобразява ръка, обгърната с елемент на искра, свита в подобие на пистолет. За елемента се казва, че представлява скорост, сила и творческата искра. Розовото е основният цвят на марката, а вторични цветове са синьо и бяло. Както можете да видите в разкритите скинове на двата героя, Hangzhou Spark със сигурност не се страхуват да се отклонят от по-безопасните цветови палитри, избрани от други франчайзи. Някои хора вече обявиха, че за тях това е най-лошото лого на нов отбор в Overwatch League.

Председателят и главен изпълнителен директор на bilibili Rui Chen коментира:

"Общността на bilibili има дълбок афинитет към електронните спортове и сме развълнувани да участваме в професионална лига, съсредоточена около блокбъстъра на Blizzard Entertainment Overwatch. Предстоящият сезон на Overwatch League със сигурност ще осигури часове забавление за нашите потребители, докато продължаваме активно да разширяваме съдържанието си в популярните жанрове. Еспорт материалите са едни от най-гледаните от нарастващия ни брой потребители и очакваме с нетърпение да предоставим силно конкурентен и забавен геймплей за нашите фенове от цял свят."

Президентът на bilibili Esports Company Chen Youyou каза:

След два месеца подготовка ние се гордеем, че най-накрая представяме Hangzhou Spark на света. Радваме се да покажем два героя от Overwatch, облечени в скиновете от новия ни отбор. Надяваме се, че феновете ще заобичат розовия Reaper и Winston. Погрижили сме се отборът да разполага с играчи и треньори от световна класа.

Имаме увереност за представянето на отбора и сме развълнувани да ги видим в действие, когато започне сезон 2019. Също така се надяваме, че феновете ще продължат да създават и откриват по-вълнуващо съдържание на платформата bilibili, както и да си взаимодействат с останалите Overwatch геймъри в общността bilibili.


По-рано тази година научихме, че в Overwatch League догодина ще участват общо осем отбора. През октомври Atlanta Reign и Toronto Defiant бяха представени пред света, а през ноември досега бяха разкрити още два - Paris Eternal и Guangzhou Charge. Преди дни пък обявиха и Chengdu Hunters.

С появяването на Hangzhou Spark остават само още два франчайза, които да бъдат представени пред света, а това са отборите на градовете Ванкувър и Вашингтон.

Вторият сезон на Overwatch League започва на 14 февруари, като отборите ще играят само 28 мача, вместо 40, колкото бяха изиграни в първия сезон на лигата.

Източник: Overwatch League - Hangzhou

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар