Overwatch отборът на Ванкувър
Overwatch

Overwatch отборът на Ванкувър

Blizzard Entertainment разкри името на още един от новите осем отбора, които ще се включат в следващия сезон на Overwatch League през 2019-та.

Vancouver Titans е седмият разкрит отбор, който ще се готви за новия сезон на Overwatch League, започващ от догодина.

Негов собственик е Aquilini Group, която също притежава канадския NHL отбор Vancouver Canucks и залата Rogers Arena във Ванкувър. По-интересното в случая е, че анонса на новия Overwatch отбор се случва преди мач между техния хокей отбор и този на Dallas Stars в официален мач от Националната хокейна лига, който бе наблюдаван от хиляди хора.

За цветовете можем да кажем, че биват споделяни с тези на хокейния им отбор, носещи със себе си сини и зелени отенъци. Логото изобразява вдъхновение от митичното чудовище Голямата стъпка, най-известно с това, че обитава северозападната част на САЩ и канадската провинция Британска Колумбия.

В официалния анонс директорът Francesco Aquilini на Aquilini Group каза:

"Ние сме развълнувани да дадем официален старт на Титаните днес и да донесем във Ванкувър водещ световен шампион по електронни спортове. При избора на нашата идентичност искахме да представим отбор, който да резонира с феновете си в северозападната част на Тихия океан. С локално присъствие и обучен отбор, ние се чувстваме напълно готови и нямаме търпение Титаните да се състезават на най-високо ниво в електронните спортове."

Ето и играчите, които ще играят за канадския франчайз:

Kim "Haksal" Hyo-jong - DPS
Lee "Hooreg" Dong-eun - DPS
Seo "SeoMinSoo" Min-soo - DPS
Lee "Stitch" Choong-hui - DPS
Choi "JJANU" Hyeon-woo - Flex
Park "Bumper" Sang-beom - Tank
Kim "Rapel" Jung-geun - Support
Kim "SLIME" Sung-jun - Support
Lee "Twilight" Ju-seok - Support


По-рано тази година научихме, че в Overwatch League догодина ще участват общо осем отбора. През октомври Atlanta Reign и Toronto Defiant бяха представени пред света, а през ноември бяха разкрити още четири - Paris Eternal и Guangzhou Charge в началото на месеца и Chengdu Hunters и Hangzhou Spark в края.

С появата на Vancouver Titans остава само още един франчайз, който да бъде представен пред света, а това ще е отборът на град Вашингтон.

Вторият сезон на Overwatch League започва на 14 февруари, като отборите ще играят само 28 мача, вместо 40, колкото бяха изиграни в първия сезон на лигата.

Източник: Overwatch League - Vancouver

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар