Overwatch отборът на Вашингтон
Overwatch

Overwatch отборът на Вашингтон

Blizzard Entertainment разкри името на последния отбор от новите осем, които ще се включат в следващия сезон на Overwatch League през 2019-та.

Washington Justice е името на последния отбор, който ще запълни слотовете за предстоящата Overwatch лига догодина, започваща през февруари.

Отборът е собственост на Washington Esports Ventures - еспорт организация, основана от Mark Ein, който е собственик на отбора Washingtion Kastles, участващ в World Team Tennis.

Логото на отбора е много патриотично, както би се очаквало от една организация, разположена в столицата на Америка, а за феновете на Марвел, изглежда доста подобна на щита на Капитан Америка.

Инвеститорът и предприемач Mark Ein каза:

Справедливостта е универсална ценност и перфектното име за франчайз, който се надяваме да вдъхнови и обедини както нашата общност във Вашингтон, така и феновете по целия свят. Няма друг регион в света, който да привлича повече хора, които да служат на каузата на справедливостта в правителството, филантропията, академичната общност, военната служба и частния сектор, от Вашингтон. Всъщност официалният градски девиз на DC е "Justitia Omnibus", който се превежда като "справедливост за всички". Като отбор, представляващ по-широкия регион на DMV (съкратено от D.C., Maryland и Virginia), за нас е важно идентичността ни да отразява ценност, която обединява всички наши членове на общността, пълното разнообразие от среди и вярвания.

Сред хората, които отговарят за отбора, са:

Kate "Kate" Mitchell - асистент главен мениджър
Hyeong-seok "WizardHyeong" Kim - главен треньор
Kyoung Ey "AVALLA" Kim - помощник треньор
Mikael "mkL" Skjønhaug - треньор/анализатор

Тренировъчният персонал на Washington Justice е подходящо да отразява разнообразния характер на столичния район, силната работеща етика и ангажираността към върхови постижения. Персоналът и играчите идват от пет различни страни, включително САЩ, Канада, Нова Зеландия, Норвегия и Южна Корея.


По-рано тази година научихме, че в Overwatch League догодина ще участват общо осем отбора. През октомври Atlanta Reign и Toronto Defiant бяха представени пред света, а през ноември бяха разкрити още четири - Paris Eternal и Guangzhou Charge в началото на месеца и Chengdu Hunters и Hangzhou Spark в края. Наскоро пък обявиха предпоследния - Vancouver Titans.

Вторият сезон на Overwatch League започва на 14 февруари, като отборите ще играят само 28 мача, вместо 40, колкото бяха изиграни в първия сезон на лигата.

Източник: Overwatch League - Washington

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар