San Francisco Shock в партньорство с Hyperice
Overwatch

San Francisco Shock в партньорство с Hyperice

San Francisco Shock - Overwatch League франчайза на NRG Esports, сключи партньорство с технологичната компания Hyperice, за да "достави най-новите устройства и методология за възстановяване" на своите играчи.

Ако нищо не успяхте да разберете от встъпителното изречение, позволете ми да разясня по-детайлно.

В опит да подобрят представянето и здравето на играчите в отбора, San Francisco Shock ще работи в тясно сътрудничество с Hyperice, за да превърне здравето и фитнеса на играчите в основен приоритет.

Brett Lautenbach - президент на NRG Esports, каза следното по отношение на партньорството:

Нашите атлети са основната сила в тази организация и ние сме неумолими в усилията си да поддържаме и подобряваме здравето им. Hyperice са добре познати с лидерската им позиция в традиционните спортове и ние сме развълнувани да внесем технологията и знанията им в света на електронните спортове, като започнем първо със San Francisco Shock.

Hyperice има специална програма за атлети, изградена с професионалисти в електронните спортове, която включва използването на вибрационна терапия за увеличаване на мобилността и ускоряване на възстановяването след натоварена игрална сесия.

Jim Huether - главен изпълнителен директор на Hyperice, добави следното:

Тъй като пейзажът на електронните спортове става все по-населен и конкурентен, ще има и нужда от продукти, които могат да помогнат за подобряване на работата, дълготрайността на здравето и кариерата. Отборите и организациите, които поставят акцент върху здравето на свите атлети, най-вероятно ще бъдат тези, които ще се състезават на най-високите нива и за по-дълги периоди от време. Ръководният екип на NRG е дълбоко свързан с традиционните спортове и поради това те са видели огромното въздействие, което нашите технологии могат да имат върху работата. Ние сме развълнувани да си партнираме със San Francisco Shock и да помогнем за създаването на значимо и конкурентно предимство.

Миналия месец Sennheiser Gaming бе обявен за аудио партньор на San Francisco Shock. Други компании, които си партнират с франчайза в Overwatch League, са Twitch, Enjin Coin, OPEAT, Nighthawk Pro Gaming, Sony Crackle и Qualcomm.

Радвам се да видя, че физическото здраве на професионалните играчи в електронните спортове започва да се приема все по-сериозно. Това със сигурност ще бъде едно доста интересно партньорство, което ще можем да наблюдаваме чрез представянето на играчите в отбора в идните месеци.

Няма коментари

Напиши коментар