Следващото Overwatch Archives събитие ще се казва Storm Rising
Overwatch

Следващото Overwatch Archives събитие ще се казва Storm Rising

И то идва съвсем скоро!

Blizzard Entertainment - разработчикът на играта, най-накрая разкри датите за следващото събитие от Overwatch Archives серията с кратко видео, което качи в Twitter профила на Overwatch. Събитието е наречено Storm Rising и ще се състои между 16-ти април и 6-ти май, което значи, че играчите имат възможност почти цял месец да разцъкат новото съдържание, което ще се появи в играта.

В краткото видео на Blizzard се показва декриптиран аудио файл с гласово съобщение, в което Sojourn (Overwatch агент) се обръща към командир Jack Morrison. Тя му споделя за нов начин да хванат Doomfist чрез преследване на неговия личен счетоводител, от когото да изкопчат информация за някаква нелегална дейност.

Мисията ще се ръководи от Tracer, като заедно с нея ще участват Winston, Genji и Mercy. От гласовото съобщение се разбира, че мисията ще започне от там, където King's Row мисията е приключила. Това е мисия от предходно Overwatch Archives събитие.

Детайлите относно историята на новото събитие все още не са разкрити, но предполагам, че ще се появят по сходен начин с тийзър видеа в Twitter профила на играта.

Преди няколко дни Blizzard публикуваха вестник от Хавана, който съдържаше потенциална информация за следващото Overwatch Archives събитие. Заглавната му страница проследява фабриката на Don Rumbotico и това как една анонимна финансова група се е опитала да я закупи, но семейството му е отказало предложението, което е довело до изчезване на пратки и запалване на фабриката впоследствие.

Все още не е ясно дали Хавана ще присъства под някаква форма в предстоящото Overwatch Archives: Storm Rising събитие.

Overwatch Archives е поредица от събития, с които играчите могат да се върнат назад в историята на играта и да изпробват най-различни предмети, които тогава са били налични в играта, като например скинове, highlight интрота на герои, емотиконки, и спрейове. Досега играта е имала две Archives събития. Първото от които се казваше Uprising и се състоя между 11-ти април и 2-ри май 2017-та. Второто беше Retribution и се състоя между 10-ти април и 1-ви май 2018-та. А сега третото - Storm Rising - е в почти в същия времеви диапазон на годината - то ще започне на 16-ти април и ще продължи до 6-ти май.

 

Източник: Dot Esports

Няма коментари

Напиши коментар