Toronto Defiant с отбор в Overwatch Contenders
Overwatch

Toronto Defiant с отбор в Overwatch Contenders

С началото на новия сезон на Overwatch League, Toronto Defiant създаде свой собствен академичен отбор.

Отборът ще бъде базиран в Монреал, Квебек и ще се състезава в по-ниското състезателно ниво на играта, а именно в Overwatch Contenders League.

Компанията-майка OverActive Media (OAM) и партньорът Mirage Sport Électronique (MSE) ще обявят името на отбора, идентичността на марката и играчите по време на събитие в Монреал тази седмица. Целият отбор ще живее и тренира в града, като е важно да отбележим, че това ще бъде първият по рода си професионален еспорт франчайз в канадската провинция.

Yannick Babin - президент на Mirage Sport Électronique, каза следното в изявление:

Това е огромна крачка към демократизацията на електронните спортове в Квебек. Искаме да докажем, че Квебек е в състояние да се конкурира с гигантите на еспорт сцената и това е първата стъпка в това начинание.

Chris Overholt - президент и главен изпълнителен директор на OverActive Media, коментира партньорството по следния начин:

Наистина сме развълнувани от партньорството с Yannick Babin и неговия екип за стартирането на първия професионален еспорт франчайз в Квебек. Продължаваме ангажимента си да спомогнем за нарастването на електронните спортове в национален мащаб, както и разширяването на нашата аудитория от Toronto Defiant фенове в Квебек, както и в Източна Канада.

Първият сезон на Overwatch Contenders 2019 започва на 25 февруари. За втория сезон през тази година отборът на Монреал ще играе пред публика в Esports Central Arena залата, която може да побере до 500 зрители.

Мачовете от Overwatch Contenders се играят изцяло онлайн, така че опонентите ще се състезават от собственото си местоположение. Мачовете също ще бъдат предавани онлайн на английски и френски език.

Засега са известни само няколко от играчите в новия отбор на Монтреал:

Shayne "Chayne" La Rocque - Tank
Estevao "Hooey" Gama - Flex
Anthony "Goliath" Pietro - Support
Joshua "Tensa" Small - Support

 

Източник: OverActive Media

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар