48 минути Cyberpunk 2077 геймплей
PC

48 минути Cyberpunk 2077 геймплей

Най-после ще видим малко екшън от самата игра.

CD Projekt, полският издател на игри, който създаде The Witcher, сега пусна 48 минути геймплей видео от идващата скоро игра - Cyberpunk 2077, която всъщност е Sci-fi, с отворен свят, а може би вече сте видяли и за какво иде реч от E3.

Демото, което първо беше стриймвано на официалния Twitch канал на студиото, а после пуснато и в YouTube, с 4K резолюция е същото, като това, което беше показано в Лос Анджелис през юни, само на избрани лица от пресата и няколко други известни хора от индурстрията. Но за всички останали това ще бъде първото докосване до играта.

The Witcher от 2015-та е едно страхотно RPG, което допълнително установи CD Projekt и Projekt Red разработчиците на игри, като едни от най-влиятелните създатели на open world заглавия. Сега, три години по-късно, Cyberpunk 2077 се очертава да бъде една от най-комплексните, но този път футуристична игра, вместо да бъде базирана на източноевропейски фолклор.

В геймплея може да видим много стрелба, играта е first-person, има доста неон, но за момента не е ясно точно каква е историята. Все още няма официална дата за излизането на Cyberpunk 2077, но се очаква да излезне за PC и конзоли, така че със сигурност може да го очакваме в следващите две години.

 

Източник: TheVerge

Няма коментари

Напиши коментар