Пет нови игри в стийм през август, които си заслужават
PC

Пет нови игри в стийм през август, които си заслужават

Игрите не са много... времето е малко

На дневна база в Steam излизат над 10 нови заглавия, които очакват своите играчи.

И понеже едва ли имате време да следите всяко едно ново залавие което излиза решихме да сортираме пет, които си заслужават според нас.

Lucah: Born of a Dream

 

 

Steam Page
Дата на излизане: 21 Август
Разработчик: Melessthanthree
Цена: $20 или около 33 български лева

Lucah е екшън RPG, което наподобява малко Dark Souls. Бойната система е разчупена и героят ви ще разчита главно на издръжливост, избягване на ударите на противниците ви и прераждане... за да се опитате пак. 
Графиката на играта е, как да го кажем... различна. Определено няма да се хареса на много хора, играта е като нарисувана с цветни тебешири, но от разработчиците гарантират, че няма да ни е никак лесно. Ако $20 ви се виждат малко много, просто скролнете надолу, за да видите останалите ни предложения.

7 Billion Humans
 

 


Steam Page
Дата на излизане: 23 Август
Разработчик: Tomorrow Corporation
Цена: $15 или около 25 български лева

Седем милиарда души (7 Billion Humans) е нова игра от създателите на Wolrd of Goo, Little Inferno и Human Resource Machine, и като че ли разработчците са взаимствали по малко и от трите заглавия (най-вече от Human Resource Machine).Това, което знаем за играта, е че всичко се случва в бъдещето, където машините са направили нас хората излишни. Тъжно за нас, но не и в играта! В нея притежавате офис сграда пълна с малки ?дребосъци?, които трябва да програмирате, за да изпъляват различни задачи.. като цяло играта е странна, да.

 

 

The King's Bird
 

 


Steam page
Дата на излизане: 23 Август
Разработчци: Tomorrow Corporation
Цена: $15 или окло 25 български лева

Последните няколко години са доста успешни за повечето indie игри. The King's Bird е една от тях, с приятна графика и интересна механика на движение.
Играта като стил наподобява Speedrunners, и можете да очаквате доста интересни нива, в които ще трябва да променяте движението на геройчето си във въздуха.. както казва един много популярен международен стриймър Speed and Momentum.. без Violence естествено!

Age of Gladiators II: Rome

 

 

 

 


Steam Page
Дата на излизане: 20 Август
Разработчик: Creative Storm Entertainment
Цена: $20 или около 
33 български лева​

Много ми хареса, че когато се ровех за информация за играта някой я беше сравнил с Football Manager, само че с Римски гладиатори. Накратко в играта имате няколко война, които изпращате на бой в арената срещу различни гладиатори, тигри, мечки, зайци.. така де, без зайци! Измежду всичките двубои имате тренировачни и обучителни битки и доста други интересни механики.

Planet of the Apes: Last Frontier

 

 

 

 

 


Steam Page
Дата на излизане: 24 Август
Разработчик: Imaginati Studios
Цена: $20 или около 33 български лева

Никога не съм била голям фен на планетата на маймуните, ако трябва да бъда честна.
Като цяло играта е някаква смеска между филмите "Dawn of the Planet of the Apes" и "War for the Planet of the Apes". В играта играете от страната и на двете фракции - хора и маймуни, като вие вземате решенията до къде ще я докарате.. или ще си живеете мирно или каквото сабя покаже, но малко по модернизирано.Пожелаваме ви приятно цъкане, пък ако никоя от игрите не ви е харесала не забравяйте, че всеки ден излизат нови и нови заглавия, които очаквате техните нови играчи! Have Fun!

 

 

 

 

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар