5 обещаващи indie игри, които се разработват в момента
PC

5 обещаващи indie игри, които се разработват в момента

Огромен брой нови игри излизат всеки ден. Да следим всяка от тях е навъзможна задача. Това са някои от обещаващите игри, които са в разработка в момента

Огромен брой нови игри се излизат всеки ден. Да следим всяка от тях е навъзможна задача. Това са някои от обещаващите игри, които са в разработка в момента и понеже сме добри хора, решихме да споделим с вас.

Winter Hall
Разработчик: Lost Forest | Линк към сайта на играта
Жанрът на играта е хорър, а целта е да се вселяваш в телата на мъртвите, като се опиташ да промениш съдбата им. Играта е финалист на http://developingbeyond.com/, организиран от Epic Games. 

Transmission
Разработчик: Sea Green Games | Линк към Steam
Събуждаш се в полунощ, пускаш любимата си радиостанция и караш. Срещаш се с други герои, научаваш историите им... Колите изглеждат ретро, а саундтрака на играта е спокоен и приятен.

Undercrewed 
Разработчик: Dave and Dex | Линк към сайта на играта
Играта е co-op, а целта е да построиш космически кораб заедно с екипажа си. Оцеляването ви зависи от решенията, които взимате, както и разбира се от уменията ви за работа в екип!

Desert Child

Разработчик: Oscar Brittain| Линк към сайта на играта
Desert Child е състезателно RPG, ситуацията е пост-апокалиптична, а единствените ти приятели са "хувърбайкът ти и пакет нудълс".

Insomnia: The Ark

Разработчик: Studio Mono | Линк към сайта на играта
BETA-та на играта вече е достъпна. Играта е story-driven RPG, а действието се развива на ретро футористичен космически кораб. Играта напомня на Fallout и BioShock, а на за разработката й са били необходими 8 години. 

Кои са другите игри, които чакате с нетърпение да излязат? Споделете в коментарите!

Изт: PCGamer

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар