Assassin's Creed: Odyssey
PC

Assassin's Creed: Odyssey

Ubisoft официално потвърдиха новото заглавие от поредицата Assassin's Creed.

От Ubisoft потвърдиха някои от слуховете около следващото продължение от Assassin's Creed поредицата. Играта ще се казва Assassin's Creed Odyssey, а очакванията са действието да се развива в Древна Гърция. 
В официялния Twitter профил на разработчиците на играта се появи кратко, 6-секундно тийзър видео. На него, героят, който изглежда като спартански боец, изритва врага си от ръба на скала.Доста хора в онлайн пространството коментираха връзката с една от най-известните сцени от филма "300" на Зак Снайдър, което навежда на мисълта, че действието ще се развива именно в този период от гръцката история. Логото на играта също наподобява коринтски шлем, основна част от бойното облекло на тогавашните войни.  
След месеци на спекулации, слуховете бяха потвърдени, а ние очакваме да научим повече от Ubisoft, които официално оповестиха, че ще внесат повече информация за предстоящото продължение на своята пресконференция в рамките на Е3 Expo. Между другото Е3 е едно от най-значимите и мащабни световни събития, на което и тази година ще се представят най-новите игри и технологии. Е3 ще се проведе  между 12 и 14 юни в Лос Анджелис. 
Ако междувременно се чудите коя от игрите за асасина да играете, ние можем да ви предложим едно ревю на Assassin's Creed 4- Black Flag. Това е като че ли и нашата най-любима игра от поредицата, а във въпросното ревю, можете да разберете какви са причините за това. Дали е просто пиратска игра, или възможностите са много повече - разберете сами! 

Видео: Ubisoft 

Източник : The Verge

Няма коментари

Напиши коментар